Κοντά σε Ίντερ ο Γκρόσο

Κοντά σε Ίντερ ο Γκρόσο
Πριν λίγο καιρό ο Φάμπιο Γκρόσο βρέθηκε μια ανάσα από την μετακίνηση του στην Ίντερ, ωστόσο, η διαφορά στον οικονομικό τομέα μεταξύ της διοίκησης της Παλέρμο και των «νερατζούρι», κράτησε τον Ιταλό αμυντικό στην Σικελία. Ο διεθνής μπακ, ο οποίος εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στο εθνικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα του Μιλάνου το Σάββατο, καθώς στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Καμπιονάτο, οι «νησιώτες» φιλοξενούν στο «Μπαρμπέρα» την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι.
(link:66051)Ανανολών συνέχεια στην Serie B(/link)

Η Ίντερ δείχνει να επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Γκρόσο καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες από την γειτονική χώρα, αναμένεται να επανέλθει με νέα προσφορά. Πιο συγκεκριμένα, οι «νερατζούρι» θα προσφέρουν στην Παλέρμο οκτώ εκατομμύρια ευρώ και τον Καμερουνέζο αμυντικό, Πιερ Γουόμε. Η διοίκηση των «ροζ» βλέπει με θετικό μάτι την συγκεκριμένη πρόταση, όμως, επιθυμεί η μεταγραφή να ολοκληρωθεί το ερχόμενο καλοκαίρι, προκειμένου ο Ιταλός αμυντικός να ενισχύσει τις αυξημένες υποχρεώσεις της ομάδας σε πρωτάθλημα, κύπελλο και κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

"Γνωρίζω ότι η Ίντερ με παρακολουθεί από το περασμένο καλοκαίρι αλλά αυτή τη στιγμή το μόνο που σκέφτομαι είναι να πετύχω με την Παλέρμο. Όταν αποδέχτηκα να έρθω στην Σικελία, ο στόχος μου ήταν να γνωρίσω επιτυχίες και αυτό δεν έχει αλλάξει μέχρι στιγμής" , τόνισε χαρακτηριστικά ο Φάμπιο Γκρόσο. Ο 28χρονος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του στην άσημη Ρενάτο Κούρι το 1994, από την οποία τον απέκτησε η Κιέτι το καλοκαίρι του 1999. Μετά από τρεις σεζόν με Κιέτι και Τεράμο στην τέταρτη εθνική κατηγορία της Ιταλίας, έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του μετακομίζοντας στην Περούτζια το 2001. Η Παλέρμο τον απέκτησε τον Ιανουάριο του 2003, στην οποία έχει θέση βασικού, μετρώντας 57 συμμετοχές και 2 γκολ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK