"Κοντά σε συμφωνία με Τοροσίδη"

Η Ρόμα μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter ανακοίνωσε ότι η διοίκηση της ομάδας ήρθε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Τοροσίδη.

"Κοντά σε συμφωνία με Τοροσίδη"

Όπως αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση που παρέχει ο ιταλικός σύλλογος, απομένει μόνο να συμφωνήσει ο παίκτης με τους όρους στο συμβόλαιο που του προσφέρεται, να το υπογράψει, και να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να ανακοινωθεί.

Οι "τζιαλορόσι" - όπως είχε γράψει το Contra.gr- προτίθενται να δώσουν στον Ολυμπιακό ένα ποσό 400.000-500.000 ευρώ, σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από την Ιταλία, καθώς θέλουν άμεσα τον ποδοσφαιριστή και όχι να περιμένουν το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι διεθνής ποδοσφαιριστής βρίσκεται ήδη στην Ιταλία και τις επόμενες ώρες θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Η συμφωνία και η ανακοίνωσή της μεταγραφής αναμένεται μέσα στην ημέρα ή το αργότερο μέχρι αύριο.

Η Ρόμα έχει αποκλειστεί από την Ευρώπη και ο κύριος στόχος της είναι τερματίσει στην πρώτη τετράδα του Καμπιονάτο, προκειμένου να πάρει μέρος στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Στην ιταλική ομάδα θα αγωνιστεί δίπλα στον Παναγιώτη Ταχτσίδη, ενώ κατά το παρελθόν έχουν φορέσει τη φανέλας της, οι Τραϊανός Δέλλας και Λάμπρος Χούτος.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις από το επίσημο twitter της Ρόμα:

News 24/7

24MEDIA NETWORK