Κοντά στα θύματα του πολέμου η Μπάγερν
Σε μια γενναιόδωρη κίνηση προχωρά η Μπάγερν Μονάχου λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση για το Champions League με την Σαχτάρ. Ο γερμανικός σύλλογος θα πληρώσει τα ιατρικά έξοδα παιδιών που τραυματίστηκαν στον πόλεμο που πλήττει την Ουκρανία.
Το Champions League επιστρέφει με δύο αναμετρήσεις την Τρίτη (17/2) το βράδυ. Το Παρί – Τσέλσι και το Σαχτάρ – Μπάγερν. Όσο για το δεύτερο όμως, παρά το γεγονός πως οι Ουκρανοί παίζουν εντός έδρας, το ματς θα διεξαχθεί στο Λβιβ και όχι στο Ντόνετσκ, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή.
Τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι στην Ουκρανία δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους ανθρώπους της Μπάγερν, οι οποίοι αποφάσισαν να καλύψουν πλήρως τα ιατρικά έξοδα 30 παιδιών που τραυματίστηκαν στον πόλεμο. Γιατί υπάρχει και αυτή η πλευρά του ποδοσφαίρου και είναι καλό να την βλέπουμε.
Την είδηση την μετέδωσε και επίσημα η γερμανική “Bild” μέσω twitter:
BILD: #Bayern pay the costs for hospital stays, surgeries and medicines of 30 children in the war-torn Ukraine. A great heart from Bayern!
— Toni Le (@lupin5) February 17, 2015