Κοντά στην αποχώρηση ο Τζίγκε

Πολύ κοντά στην οριστική αποχώρηση του από τους αγωνιστικούς χώρους βρίσκεται ο Κρίστιαν Τζίγκε, ο οποίος ταλαιπωρείται απο χρόνιο τραυματισμό στον αστράγαλο.

Κοντά στην αποχώρηση ο Τζίγκε

Πολύ κοντά στην οριστική αποχώρηση του από τους αγωνιστικούς χώρους βρίσκεται ο Κρίστιαν Τζίγκε. Ο Γερμανός αμυντικός δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί με τη φανέλα της Γκλάντμπαχ (μεταγράφηκε το Δεκέμβρη του 2004) καθώς ένα πρόβλημα στον αστράγαλο του τον κρατάει εκτός προπονήσεων. Ο 33χρονος διεθνής μπακ (αποτέλεσε μέλος της εθνικής Γερμανίας στο EURO 1996 που κατέκτησε το τρόπαιο) δεν έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να παίξει σε υψηλό επίπεδο, καθώς συνεχόμενα προβλήματα τραυματισμών τον έχουν καταβάλλει.

« Πρέπει να σκεφτώ την αποχώρηση μου μετά από μια μεγάλη περίοδο τραυματισμών. Δεν κάνω καμία πρόοδο και δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κάποια θεραπεία που θα με βοηθήσει. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση για πάντα », τόνισε χαρακτηριστικά ο Τζίγκε. Ο 33χρονος αμυντικός έχει φορέσει 72 φορές τη φανέλα της « νάσιοναλμανσαφτ» ενώ στην καριέρα του αγωνίστηκε με τις Μπάγερν Μονάχου, Μίντλεσμπρο, Λίβερπουλ και Τότεναμ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK