Κοντά στις ακαδημίες ο Μπέντο

Ο Πάουλο Μπέντο όχι μόνο αισθάνεται ασφάλεια στον πάγκο του Ολυμπιακού, αλλά ξεκίνησε συζητήσεις με τους υπεύθυνους και προπονητές των ακαδημιών του συλλόγου.

Κοντά στις ακαδημίες ο Μπέντο

Κοινή γραμμή θα έχει τη φετινή περίοδο ο οργανισμός του Ολυμπιακού από την Κ-15 μέχρι και την μεγάλη ομάδα. Ο Πορτογάλος τεχνικός πραγματοποίησε σύσκεψη με τα στελέχη των ακαδημιών, έτσι ώστε να υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ τους.

Θυμίζουμε πως την Τρίτη (11/10) η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανανέωσε τα συμβόλαια των Μανθάτη, Ρέτσου, Νικολάου και Ανδρούτσου, παιδιά που προέρχονται από στα σπλάχνα της ομάδας.

"Πραγματοποιήθηκε προ ημερών στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντησύσκεψημε θέμα τις σχέσεις τηςΑκαδημίαςμε την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού στην οποία συμμετείχαν ο προπονητής τουΟλυμπιακού κ. Μπέντο, ο συνεργάτης του κ.Πέρες, ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ.Ελευθεριάδηςκαι οι προπονητές των ομάδωνΚ-20, Κ-17, Κ-16, Κ-15.

Αντικείμενο της σύσκεψης ήταν η ενημέρωση του κ. Μπέντο για την λειτουργία της Ακαδημίας και ο κοινός προγραμματισμός για την αγωνιστική περίοδο 2016-17.Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά από την συζήτηση κατέθεσε τις δικές του απόψεις πάνω σ’ όλα τα θέματα και άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας των συνεργατών του με τους προπονητές της Ακαδημίας".

Κοντά στις ακαδημίες ο Μπέντο

News 24/7

24MEDIA NETWORK