Συμφώνησε με Βινίσιους η ΑΕΚ

Αρκετά κοντά στον Βινίσιους της Λάτσιο η ΑΕΚ, συμφώνησε με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και απομένει τη συγκατάθεση του ιταλικού συλλόγου προκειμένου να τον φέρει άμεσα στην Αθήνα.

Συμφώνησε με Βινίσιους η ΑΕΚ

H AEK βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Βραζιλιάνου (με πορτογαλικό διαβατήριο) αριστερού μπακ της Λάτσιο, Βινίσιους Φρέιτας και ενδεχομένως και μέσα στη μέρα να υπάρξει εξέλιξη στην υπόθεση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «κιτρινόμαυροι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και πλέον αυτό που απομένει είναι το ΟΚ από τον ιταλικό σύλλογο προκειμένου ο παίκτης να έρθει την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο στην Αθήνα και όχι το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό του με τη Λάτσιο. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για συμφωνία τριετούς διάρκειας, ωστόσο αυτό είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει πιθανότατα τις επόμενες μέρες.

Ο Βινίσιους βρίσκεται από την αρχή της σεζόν στο ρόστερ της Λάτσιο αφού επιλέχθηκε φέτος να μην παραχωρηθεί ως δανεικός, όμως δεν υπολογίζεται με αποτέλεσμα να μην έχει καθόλου χρόνο συμμετοχής. Δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό γιατί την τελευταία του συμμετοχή την έκανε με τη φανέλα της Ζυρίχης στο περασμένο πρωτάθλημα, όμως προπονείται κανονικά με τους Ιταλούς και δεν βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Πρόκειται για ένα αρκετά επιθετικογενές μπακ με συμμετοχή στο δημιουργικό κομμάτι με πολύ καλό αριστερό πόδι, λόγω του οποίου ο Βινίσιους συνηθίζει να εκτελεί τα στημένα στις ομάδες που αγωνίζεται.

News 24/7

24MEDIA NETWORK