Κόντε κατά Μπενίτεθ

Ο Αντόνιο Κόντε δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα είχε δηλώσει ο Ράφα Μπενίτεθ αναφορικά με τη σύγκριση του μπάτζετ των Νάπολι και Γιουβέντους, τονίζοντας πως ο Ισπανός τεχνικός θα πρέπει πρώτα να τσεκάρει τους υπολογισμούς του.

Κόντε κατά Μπενίτεθ

Η Γιουβέντους γνώρισε μετά από 22 αγωνιστικές την ήττα στην Serie A από την Νάπολι, η οποία επικράτησε στην έδρα της με 2-0. Μετά από το τέλος της αναμέτρησης, ο Αντόνιο Κόντε παραδέχθηκε πως η ομάδα του ήταν κατώτερη των περιστάσεων και πως οι "παρτενοπέι" άξιζαν τη νίκη, δεν παρέλειψε ωστόσο να πετάξει τα "καρφιά" του στον Ράφα Μπενίτεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός είχε δηλώσει πως η Γιουβέντους αποτελεί φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στην Ιταλία εξαιτίας του πολύ υψηλότερου μπάτζετ που διαθέτει συγκριτικά με άλλες ομάδες. Ο Κόντε σχολίασε τις δηλώσεις αυτές, τονίζοντας πως ο Μπενίτεθ θα πρέπει πρώτα να κοιτάξει τους υπολογισμούς του.

Συγκεκριμένα είπε: "Η Νάπολι δεν χτίστηκε απλά για να συμμετάσχει στη διοργάνωση αλλά για να νικήσει, για αυτό το λόγο ξόδεψε πάνω από 100.000.000 ευρώ στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

Εμείς δαπανήσαμε 25.000.000 ευρώ αλλά καλύψαμε τα έξοδα με πωλήσεις όπως αυτή του Εμανουέλε Τζακερίνι. Ελπίζω ο Μπενίτεθ να σταματήσει να λέει αυτά τα πράγματα ή τουλάχιστον να τσεκάρει τους υπολογισμούς του. Είναι σημαντικό να λέμε την αλήθεια και να μην διαδίδουμε ιστορίες που δεν έχουν καμία πραγματική βάση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK