Κόντι Χάκπο: Το ταμπελάκι της τιμής του Ολλανδού παικταρά

Ο Κόντι Χάκπο πρωταγωνιστεί με την Ολλανδία στο Μουντιάλ 2022 και στην πατρίδα του γράφουν για τα χρήματα που θέλει η PSV για να τον πουλήσει.

Cody Gakpo of the Netherlands in action during the World Cup group A soccer match between Netherlands and Ecuador, at the Khalifa International Stadium in Doha, Qatar, Friday, Nov. 25, 2022. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Ο Κόντι Χάκπο κάνει τρομερά πράγματα με την Ολλανδία (AP PHOTO/NATACHA PISARENKO)

Ο Κόντι Χάκπο έχει σκοράρει δύο φορές μέχρι στιγμής στο Μουντιάλ 2022 και η Αϊντχόφεν γνωρίζοντας πως δύσκολα θα τον κρατήσει στην ομάδα της ακόμα και τον Ιανουάριο, περιμένει παρέλαση ενδιαφέρον για να συζητήσει την πώληση του παίκτη.

Σύμφωνα με ολλανδικά δημοσιεύματα η αρχική τιμή των 50.000.000 ευρώ για την οποία συζητούσαν το καλοκαίρι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πάψει να ισχύει και το ολλανδικό κλαμπ αναζητά στην αγορά 70-80 εκατ. ευρώ.

Ήδη, πάντως, ρεπορτάζ ανά την Ευρώπη θεωρούν δεδομένο πως οι Κόκκινοι Διάβολοι θα κινηθούν πολύ σύντομα για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή. Επίσης, η PSV βάσει συμβολαίου με τον εξτρέμ είναι σε καλό σημείο, αφού η συμφωνία τους εκπνέει το καλοκαίρι του 2026.

Διαβάστε περισσότερα

Παικταράδες που αγοράστηκαν σε τιμές Black Friday και κοστίζουν εκατομμύρια

Σαουδική Αραβία: Πόσο κοστίζει η κάθε Ρολς Ρόις που θα πάρουν οι ποδοσφαιριστές ως δώρο

Μουντιάλ 2022: Παγκόσμιο viral το πρωτοσέλιδο κροατικής εφημερίδας που έβγαλε γυμνό τον κόουτς του Καναδά

News 24/7

24MEDIA NETWORK