Κόντης: "Είμαστε καλύτεροι από πέρυσι"

Κόντης: "Είμαστε καλύτεροι από πέρυσι"
Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Χρήστος Κόντης, μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ,για τον αγώνα με την Ζενιτ και για την συνέχεια του πρωταθλήματος:

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΝΙΤ:

"Ξέραμε ότι είχαμε να δώσουμε, ένα δυνατό παιχνίδι. Πέρυσι, αφαιρεθήκαμε και δεχθήκαμε πέντε γκολ. Είχαμε σαν στόχο, να μην δεχθούμε γκολ, αλλά θέλαμε και να πετυχαίναμε ένα. Είναι σημαντικό να πετυχαίνεις εκτός έδρας γκολ, σε αυτές τις αναμετρήσεις. Καταφέραμε τελικά, να μην δεχθούμε, αλλά δεν σκοράραμε. Και εμείς και η Ζενιτ, είχαμε ευκαιρίες. Έχουμε ένα ημίχρονο ακόμη, στο ΟΑΚΑ, και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, στο τέλος."

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ:

«Δεν είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι, από τις εμφανίσεις μας. Νομίζω ότι έχουμε καλύτερη ομάδα από πέρυσι. Στην πορεία βέβαια θα φανεί αν είμαστε καλύτεροι. Έφυγαν κάποιοι παίκτες και ήρθαν κάποιοι άλλοι. Θέλουμε χρόνο, για να γίνουμε καλύτεροι. Και πέρυσι στα πρώτα παιχνίδια δεν ήμασταν καλοί, αλλά στην πορεία βελτιωθήκαμε. Θέλω να ελπίζω ότι θα γίνουμε καλύτεροι από πέρυσι και να πάμε καλύτερα».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΡΕΝΤΙΝΟ:

«Διαθέτουμε δυο καλούς τερματοφύλακες. Δεν θέλω να αδικήσω τον Χιώτη. Στο χθεσινό παιχνίδι, ο Σορεντίνο, ήταν αρκετά καλός. Μας βοήθησε τα μέγιστα. Όμως συνολικά, η αμυντική λειτουργία ήταν καλή. Όλα λειτούργησαν αρκετά καλά».

«Η Ζενίτ, είναι μια καλή ομάδα. Παίζει γρήγορο, επιθετικό, σύγχρονο ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς να είσαι αφηρημένος με αυτήν την ομάδα. Δεν ξέρω αν είναι καλύτερη, από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, είναι όμως ισάξια».

ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ:

«Είναι νωρίς ακόμα. Λένε ότι ο Ολυμπιακός, έχει ξεφύγει. Όμως το πρωτάθλημα είναι στην αρχή. Έχουμε πολλές αγωνιστικές ακόμη. Κάποιες ομάδες δεν είναι έτοιμες. Τον Νοέμβρη ή τον Δεκέμβρη, θα έχουμε καλύτερη εικόνα για τις ομάδες. Η ΑΕΚ θα κάνει καλύτερη πορεία από πέρυσι. Πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι από πέρυσι."

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΕΚ:

«Ο κόσμος όποτε είναι δίπλα μας, μας βοηθάει. Το είδαμε πέρυσι, που η συμπαράσταση ήταν μεγάλη. Η δουλειά μας είναι στο γήπεδο. Φθάνουν και στα αυτιά μας, όσα συμβαίνουν, όμως εμείς κοιτάμε να αφοσιωθούμε στον αγώνα. Στο πρώτο παιχνίδι που δώσαμε στην έδρα μας, δεν είχαμε τους φιλάθλους μας. Αν είχαμε τον κόσμο μας, θα παίζαμε καλύτερα, απέναντι, στον Ηρακλή».

News 24/7

24MEDIA NETWORK