Κοντονής: "Να γίνει σεβαστή η απόφαση του ΣτΕ για το γήπεδο της ΑΕΚ"

O Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, αναφέρθηκε στην απόφαση του ΣτΕ για το γήπεδο της ΑΕΚ, τονίζοντας πως όλες οι πλευρές θα πρέπει να συμμορφωθούν με τις δικαστικές αποφάσεις. Παράλληλα παραδέχθηκε πως έχει υπάρξει αδικία εις βάρος της "Ένωσης". Δείτε το VIDEO.

Κοντονής: "Να γίνει σεβαστή η απόφαση του ΣτΕ για το γήπεδο της ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

O Σταύρος Κοντονής παραχώρησε συνέντευξη στο left.gr για όλα τα "καυτά" ζητήματα του αθλητισμού. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γήπεδο της ΑΕΚ, τονίζοντας πως πρέπει να γίνει σεβαστή η απόφαση του ΣτΕ από όλους (Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας και ΠΑΕ ΑΕΚ) και να κατασκευαστεί το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, για να αποκατασταθεί έτσι και μια αδικία εις βάρος του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε ο κ. Κοντονής για το ζήτημα του γηπέδου:

"Οδεύει στο τέλος της η δικαστική αντιπαράθεση που υπήρχε με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας και την ΑΕΚ. Όλες οι πλευρές πρέπει να συμμορφωθούν με τις δικαστικές αποφάσεις. Πόσω μάλλον όταν είναι απόφαση ανωτάτου δικαστηρίου, όπως είναι το ΣτΕ. Αυτή η απόφαση πρέπει να γίνει σεβαστή από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Εγώ πριν την έκδοση απόφασης είχα πει τα ίδια ακριβώς που λέω και σήμερα. Είχε γίνει αδικία εις βάρος της ΑΕΚ. Αυτή η αδικία πρέπει να αποκατασταθεί. Με ποιο τρόπο θα αποκατασταθεί θα μας το πει το ΣτΕ. Η απόφασή του πρέπει να γίνει σεβαστή, τόσο από το Δήμο όσο κι από την ΑΕΚ και να κατασκευαστεί το γήπεδο στο χώρο που ήταν και το παλιό γήπεδο. Αυτή είναι η θέση και πιστεύω πως για τα ζήτημα της επέκτασης θα απαντήσει το ΣτΕ, το οποίο είναι το αρμόδιο Δικαστήριο".

Δείτε την ερώτηση και την απάντηση στο 08:57:

News 24/7

24MEDIA NETWORK