Κόντρα στον... Κοντονή η επιλογή του Πανθεσσαλικού

Η (άτυπη) σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Πανθεσσαλικό και η καταπάτηση του νόμου Κοντονή.

Κόντρα στον... Κοντονή η επιλογή του Πανθεσσαλικού

Από τη στιγμή που η ΕΠΟ ανακοίνωσε επισήμως τη διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου στο Βόλο, δεν θέλει να φανεί ανακόλουθη και θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να μην αλλάξει ο προγραμματισμός.

Ασχέτως αν την Παρασκευή η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ στο Βόλο, δια του Ταξίαρχου Γιάννη Τόλια, εξέφρασε τις έντονες αντιρρήσεις της για την τέλεση της αναμέτρησης στο Πανθεσσαλικό, η Ομοσπονδία προχωράει ολοταχώς το σχέδιό της.

Ήδη το Σάββατο έγινε άτυπη σύσκεψη στο στάδιο προκειμένου να γίνει επιτόπια έρευνα, να ελεγχθεί ο χώρος, να εντοπιστούν τα προβλήματα και μέσα στις επόμενες ημέρες να επιλυθούν.

Παρών ήταν και ο Ζήσης Βρύζας, ως μέλος της Διοικούσας Επιτροπής, μαζί με τους εκπροσώπους της Αστυνομίας, του Δήμου και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Θεσσαλίας, Περικλή Λασκαράκη.

Ο τελευταίος, με δηλώσεις του Sport24.gr, εξέφρασε τη βεβαιότητα πως " θα καταφέρουμε να είναι όλα έτοιμα και να διεξαχθεί ένας ασφαλής τελικός (...) Είναι στοίχημα για εμάς, με δεδομένο τον μικρό χρόνο που έχουμε μπροστά μας. Πιστεύω όμως ότι θα το κερδίσουμε".

Όλα τα παραπάνω, πάντως, έρχονται απέναντι στον αθλητικό νόμο που είχε ψηφιστεί επί Σταύρου Κοντονή, μια και το Πανθεσσαλικό δεν διαθέτει κάμερες ασφαλείας και κατ' επέκταση άδεια καταλληλότητας.

Δύο είναι οι δρόμοι δηλαδή. Είτε θα πρέπει σε 3-4 ημέρες, αφού μεσολαβεί η αργία της Πρωτομαγιάς, να λυθεί κάθε επιμέρους θέμα για να είναι όλα κομπλέ, είτε από την ΕΠΟ θα παρανομήσουν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK