Κόντρα Τραπατόνι-οδηγών τρένου

Στη χώρα μας υπάρχει ένα γνωμικό που λέει «καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς» κάτι που φαίνεται να μην εστερνίζεται ο Τζιοβάνι Τραπατόνι.

Κόντρα Τραπατόνι-οδηγών τρένου

Στη χώρα μας συνηθίζουμε να λέμε « καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς» κάτι που φαίνεται να μην εστερνίζεται ο Τζιοβάνι Τραπατόνι. Ο Ιταλός τεχνικός της Στουτγκάρδης σίγουρα δεν περνάει και τις καλύτερες στιγμές της υπέρλαμπρης καριέρας του καθώς η γερμανική ομάδα πηγαίνει από το κακό στο…χειρότερο, με τελευταίο « χτύπημα» τον αποκλεισμό των « σουηβών» από το κύπελλο Γερμανίας την περασμένη Τετάρτη από την Χάνσα Ρόστοκ (ομάδα δεύτερης κατηγορίας).

Ο Τραπατόνι μετά το τέλος του αγώνα προέβη σε μια δήλωση που σίγουρα δεν πίστευε ότι θα προκαλέσει τόση αναστάτωση. « Ένας προπονητής πρέπει να ξέρει πάντα ότι θα βρίσκεται κάτω από πίεση. Αν δεν μπορεί ας πάει να γίνει οδηγός τρένου », τόνισε χαρακτηριστικά ο 66χρονος τεχνικός και από εκείνη τη στιγμή έχει μπει στο…στόχαστρο της Ένωσης Οδηγών Τρένων! Με ανακοίνωση της, μάλιστα, ζητά από τον Τραπατόνι να πάρει πίσω τα λεγόμενα του καθώς θίγει την υπόληψη και τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι οδηγοί τρένων.

« Αυτοί οι άνθρωποι έχουν μια πολύ υπεύθυνη δουλειά, μεταφέρουν συνανθρώπους τους και πρέπει να εγγυώνται ότι θα φτάσουν στον προορισμό τους με ασφάλεια. Ένας τεχνικός της Μπουντεσλίγκα το μόνο που έχει να κάνει είναι να προπονεί και να διαλέγει κάποιους παίκτες για έναν αγώνα, ενώ ο οδηγός πρέπει να αποδεικνύει την ικανότητα του καθημερινά », αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Ένωσης Οδηγών Τρένων.

24MEDIA NETWORK