Κοντράστ συναισθημάτων

Κοντράστ συναισθημάτων
Εκ διαμέτρου αντίθετα τα συναισθήματα τα οποία προκλήθηκαν μετά το ισόπαλο 1-1 ανάμεσα σε Ιωνικό και Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι είχαν κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους...
Δεδομένη θεωρείται η επίσκεψη του Αντονι Σέριτς στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου ο Κροάτης να απολογηθεί για την άσχημη συμπεριφορά και την αποβολή του, πιθανότατα τη Δευτέρα. Μάλιστα, το νέο κρούσμα απειθαρχίας έρχεται στο αμέσως επόμενο παιχνίδι μετά τις συστάσεις του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Εκτονώθηκε άμεσα η στιγμιαία κόντρα του Έκι Γκονζάλες με τον Φίλιππο Δάρλα. Τόσο στη φυσούνα, όσο και στα αποδυτήρια, ο Αργεντινός πήρε αγκαλιά τον συμπαίκτη του και του είπε όσα ακούστηκαν από τον ίδιο και στη συνέντευξη Τύπου.

Εισιτήρια - Εισπράξεις: 2.466, 62.292

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κριτής

Σάκης Τσιώλης: " Είναι ένα ευχάριστο βράδυ για εμάς. Θετική η εντός έδρας πρεμιέρα με μία μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εξαιρετική απόδοση. Είμαστε σε καλό δρόμο. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας διαβάσαμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του αντιπάλου μας. Ο Παναθηναϊκός είναι ταλαιπωρημένος τον τελευταίο καιρό. Αν μπορούσαμε να αποφύγουμε την αποβολή του Μπεκιάι τότε η νύχτα θα είχε τελειώσει ακόμη καλύτερα. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό στην Ευρώπη. Στόχος δικός μας είναι μία θέση στη πρώτη οκτάδα. Έχουμε καλό υλικό και θα το παλέψουμε μέχρι τέλους".

Αλμπέρτο Μαλεζάνι: " Είναι αλήθεια ότι υπάρχει εκνευρισμός στην ομάδα το τελευταίο διάστημα. Κάνουμε πάρα πολλά λάθη. Προσπαθούμε να φτιάξουμε την ομάδα αλλά δεν καταφέρνουμε να κάνουμε όλοι μαζί προπόνηση. Καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια. Δεν παίζουμε όμως ομαδικά. Σε γενικές γραμμές, αυτή είναι η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Πρέπει να συνδυάζουμε καλή δουλειά και αποτελέσματα. Έχουμε παίκτες με εμπειρία και θέλουμε να αυξήσουμε το δείκτη ομαδικότητας. Με την Ουντινέζε δεν έχουμε Κονσεϊσάο και Ολισαντέμπε αλλά γυρίζουν Μόρις και Κώτσιος. Ο Μπίσκαν είναι μία επιλογή στο κέντρο της άμυνας αν ο Μόρις δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν έχουμε δημιουργήσει όσα θέλουμε και δεν έχουμε ρυθμό στο παιχνίδι μας".

Ο Ιταλός ρωτήθηκε για τον Φλάβιο Κονσεϊσάο... " Ο Κονσεϊσάο χρειάζεται ένα διάστημα προσαρμογής. Είναι καλός παίκτης αλλά όχι στη καλύτερη κατάσταση. Με τον Φλάβιο σε καλή βραδιά, ο Παναθηναϊκός μπορεί να παίξει όπως επιθυμώ και θέλω. Το πρόβλημα εντοπίζεται στο ότι δεν υπάρχει η σωστή συνεννόηση. Οι παίκτες μου κρατάνε πολύ χρόνο τη μπάλα".

Εζέκιελ Γκονζάλες: " Το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας. Με την ισοπαλία απόψε δεν έχει συμβεί και κάποια τραγωδία. Οι οπαδοί μας δεν πρέπει να απογοητεύονται. Έχουμε μπροστά μας την Ουντινέζε. Θέλω να παίζω σε κάθε παιχνίδι καλά και να πετυχαίνω νίκες με την ομάδα μου. Θα πάμε στην Ιταλία για να κερδίσουμε".

Ο Αργεντινός κλήθηκε να σχολιάσει τη στιγμή κατά την οποία τα... έψαλε στον Φίλιππο Δάρλα, όταν εκείνος πέταξε τη μπάλα εκτός σε ένδειξη fair play... " Πρέπει οι παίκτες να είναι πιο κακοί ορισμένες φορές. Δεν υπάρχει λόγος να γίνεται κάθε φορά fair play. Μόνο όταν υπάρχει λόγος. Εάν ο αντίπαλος προσποιείται, δεν πρόκειται να βγάλω τη μπάλα έξω. Αν δεν προσποιείται, τότε θα σταματήσω".

Γιώργος Πουλόπουλος: " Παίξαμε με μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είναι καλό αποτέλεσμα για εμάς. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράστασή του. Το γκολ του Παναθηναϊκού ήταν θέμα ατυχίας".

Δηλώσεις στο contra.gr έκανε ο κατάσκοπος της Ουντινέζε, Κάρλο Σαμπατίνι... " Ο Παναθηναϊκός έδειξε αδυναμίες τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτούμε τη Τετάρτη. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Η Ουντινέζε πάντως βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Δε μπορώ να πω πως ξεχώρισα κάποιον παίκτη του Παναθηναϊκού. Όσον αφορά τον όμιλο, η Μπαρτσελόνα είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, όχι μόνο του ομίλου. Οι άλλες τρεις ομάδες θα παλέψουν για τη δεύτερη θέση".

News 24/7

24MEDIA NETWORK