Κοπεγχάγη καλεί Εντόι
Είναι πολύ πιθανό ο Νταμ Εντόι να αποτελέσει παρελθόν για τον ΟΦΗ, μετά την κατάθεση πρότασης αγοράς από την Κοπεγχάγη ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ. Το ποσό αντιστοιχεί στη ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με την κρητική ομάδα.

Αν η ομάδα της Δανίας, η οποία παρεμπιπτόντως έχει επίσημη συνεργασία με τον Παναθηναϊκό, προχωρήσει στην απόκτηση του Εντόι, ο ΟΦΗ θα χάσει έναν από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές του, σε μια περίοδο μάλιστα που η ενίσχυση της ομάδας είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη προκειμένου να σώσει την παρτίδα και την κατηγορία.
Η αποδυνάμωση του ΟΦΗενδέχεται μάλιστα να συνεχιστεί αν επαληθευτούν τα σενάρια που θέλουν τον Αλεξάνταρ Σίμιτς να μετακομίζει σε ομάδα της Ρωσίας, η οποία φέρεται διατεθειμένη να πληρώσει το «buy out» του Σέρβου ποδοσφαιριστή, του ποιοτικότερου που διαθέτουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ τους οι Κρητικοί.
Και… μεταγραφές
Στον αντίποδα, παίκτης του ΟΦΗ είναι από την Τετάρτη ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός Μάριους Σουλεάπ, ο οποίος πέρασε με επιτυχία τα τεστ του Γιάννη Ματζουράκη. Ο Σουλεάπ είναι 30 χρόνων, χρησιμοποιεί το αριστερό πόδι, περιγράφεται ως καλός πασέρκαι μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στη ρουμανική Ουνιρέα (δεύτερη στο πρωτάθλημα). Η υπόθεση Μπεθάρες είναι ακόμα ανοιχτή, ενώ στην τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ άρεσε ένας Αϊτινός αμυντικός αγνώστων λοιπών στοιχείων.