"Κόπηκε" ο Κασίγιας απ' την εθνική Ισπανίας

Ο Ζουλέν Λοπετέγκι ανακοίνωσε την αποστολή της εθνικής Ισπανίας ενόψει των αναμετρήσεων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, με τον Ίκερ Κασίγιας να μην βρίσκεται μεταξύ των "εκλεκτών" του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού.

"Κόπηκε" ο Κασίγιας απ' την εθνική Ισπανίας

Η νέα εποχή στην τεχνική ηγεσία της εθνικής Ισπανίας έφερε μία πολύ σημαντική αλλαγή. Ο Ζουλέν Λοπετέγκι ανακοίνωσε την αποστολή της "φούρια ρόχα" για τη φιλική αναμέτρηση με το Βέλγιο (01/09) και τον αγώνα με το Λίχτενσταϊν για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, με το όνομα του αρχηγού, Ίκερ Κασίγιας να μην βρίσκεται μεταξύ των "εκλεκτών".

Ο 49χρονος ομοσπονδιακός τεχνικός προτίμησε τον Αντριάν της Γουέστ Χαμ ως τρίτο τερματοφύλακα, πίσω απ' τους Νταβίντ ντε Χέα και Πέπε Ρέινα. Παράλληλα, εκτός επιλογών έμειναν οι Σεσκ Φάμπρεγκας, Πέδρο και Χουανφράν, ενώ αντίθετα νέα πρόσωπα είναι, όπως προείπαμε, ο Αντριάν αλλά και ο Μάρκο Ασένσιο της Ρεάλ Μαδρίτης. Αντίθετα, στην αποστολή επέστρεψε ο Ντιέγκο Κόστα.

Σε ό,τι αφορά τον "Σαν Ίκερ", αξίζει να σημειωθεί πως το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν φήμες που ήθελαν τον Λοπετέγκι να προτείνει στον έμπειρο γκολκίπερ μία θέση στο τεχνικό επιτελείο της Ισπανίας, τις οποίες όμως ο πρώην τεχνικός της Πόρτο διέψευσε κατηγορηματικά.

Αναλυτικά οι "εκλεκτοί":

News 24/7

24MEDIA NETWORK