Κόρμπος: "Για γέλια το πέναλτι"

Καυστικός ο αρχηγός του Πανιώνιου, Παναγιώτης Κόρμπος, τόνισε πως το πέναλτι που κέρδισε ο Λέτο του προκάλεσε... γέλιο. Τι δεν... είπε για τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΚΟΡΜΠΟΣ
korbos ICON

Ο έμπειρος μέσος μίλησε στην NOVA μετά το τέλος του αγώνα στην Λεωφόρο που βρήκε νικητή τον Παναθηναϊκό με 1-0 χάρη στο πέναλτι του Λέτο.

Για τη φάση του πέναλτι, τόνισε: "Μόνο το γέλιο μου. Τίποτα άλλο. Δε θέλω να το σχολιάσω γιατί οι ποδοσφαιριστές πρέπει να ασχολούμαστε με αυτά που συμβαίνουν στις τέσσερις γραμμές. Είναι άλλοι για να σχολιάζουν τις φάσεις. Δεν είναι μόνο το πέναλτι. Είναι η αγκωνιά που έφαγα εγώ στον αέρα, είναι πολλά. Δεν πειράζει, συνεχίζουμε. Δεν κοιτάμε πίσω, έχουμε ένα παιχνίδι σε τρεις μέρες και πρέπει να συγκεντρωθούμε σ' αυτό".

Για το γεγονός πως πως έπαιξε αντίπαλος με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, είπε : "Εντάξει, αυτό μπορεί να γίνεται κάθε χρόνο. Εγώ που είμαι πιο μεγαλύτερος στην ομάδα, εντάξει έχω αντιμετωπίσει κι άλλους παλιούς μου προπονητές, δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο, η ομάδα έχει αλλάξει αρκετά απ' όταν έφυγε ο κ. Ουζουνίδης, με τον κ. Μιλόγεβιτς παίζουμε τελείως διαφορετικά. Παίζουμε ένα άλλο στιλ ποδοσφαίρου, εντάξει δεν ήταν κάτι που σκεφτήκαμε πιστεύω ή εγώ ή οι συμπαίκτες μου, δεν πιστεύω ότι το σκέφτηκε κανένας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK