Κοροϊδεύουν τον... Χάρι Κέιν με ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ video!

Λίγο πριν την κόντρα της με τον Μοχάμεντ Σαλάχ στους "4" του CL, η Ρόμα θέλησε να δείξει τη στήριξή της στον Αιγύπτιο άσο μέσω ένος χιουμοριστικού video με "θύμα" τον Χάρι Κέιν!

Tottenham's Harry Kane controls the ball during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester United at Wembley stadium in London, Wednesday, Jan. 31, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Tottenham's Harry Kane controls the ball during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester United at Wembley stadium in London, Wednesday, Jan. 31, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Είναι δυνατόν στην κόντρα δύο άσων της Premier League για το ποιος θα κατακτήσει το βραβείο του πρώτου σκόρερ να... μπει στο παιχνίδι μία ιταλική ομάδα, παίρνοντας ξεκάθαρη θέση υπέρ του ενός εκ των δύο;

"Si" είναι η απάντηση, με την Ρόμα να ιντριγκάρεται από το γεγονός πως ο πρώην άσος της Μοχάμεντ Σαλάχ (θα τον βρει απέναντί της σε δύο ματς με την Λίβερπουλ με φόντο τον τελικό του Champions League) διεκδικεί την κορυφή στον πίνακα των σκόρερ μαζί με τον Χάρι Κέιν της Τότεναμ και να αποφασίζει να πάρει μέρος στη "διαμάχη".

Αφορμή στάθηκε η απόφαση της Premier League να κατακυρώσει στον Κέιν το δεύτερο γκολ της Τότεναμ στον αγώνα της περασμένης εβδομάδας με την Στόουκ, γκολ που είχε αρχικά χρεωθεί στον Κρίστιαν Έρικσεν που είχε εκτελέσει το φάουλ από το οποίο η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα των "πότερς".

Λίγο μετά την απόφαση αυτή και τη μείωση της διαφοράς (29 γκολ ο Σαλάχ, 25 πλέον ο Κέιν) ο Σαλάχ απόρησε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter γράφοντας "Oάου, πράγματι;" και η επίσημη Ρόμα θέλησε μέσω του αγγλικού λογαριασμού της στο Twitter να στηρίξει τον Αιγύπτιο με τρόπο μο-να-δι-κό!

Πώς; Δημοσιεύοντας video με το περίφημο γκολ του Φραντσέσκο Τότι κόντρα στην Λάτσιο στις 11 Ιανουαρίου του 2015, όταν το είχε πανηγυρίσει βγάζοντας selfie φωτογραφία με φόντο τις κερκίδες του "Ολίμπικο" με τους τιφόζι της ομάδας του.

Το video όμως ήταν ελαφρώς "πειραγμένο" καθώς σύμφωνα με την περιγραφή, τη μπάλα στα δίχτυα της Λάτσιο την είχε βάλει ο Χάρι Κέιν, με το πρόσωπό του μάλιστα να αντικαθιστά εκείνο του Τότι την ώρα των πανηγυρισμών, φορώντας τη τζαλορόσα φανέλα.

"Ουάου, πράγματι;", ήταν το σχόλιο της Ρόμα για τον "σκόρερ" του τέρματος Χάρι Κέιν...

News 24/7

24MEDIA NETWORK