Κορυφαίος Πορτογάλος όλων των εποχών ο Κριστιάνο Ρονάλντο

O Κριστιάνο Ρονάλντο αναδείχθηκε κορυφαίος Πορτογάλος όλων των εποχών, ξεπερνώντας σε ψήφους τους Εουσέμπιο και Φίγκο. Καλύτερος προπονητής ο Μουρίνιο.

Κορυφαίος Πορτογάλος όλων των εποχών ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Την καλύτερη περίοδο της ζωής του φαίνεται να περνάει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όσον αφορά την ποδοσφαιρική του καριέρα. Ο σούπερ-σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, λίγες μέρες μετά την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας, ανακηρύχθηκε και κορυφαίος Πορτογάλος όλων των εποχών σε ψηφοφορία που διενήργησε η πορτογαλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για τα 100 της χρόνια.

Ο Ρονάλντο κατάφερε έτσι να αναδειχθεί καλύτερος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, ξεπερνώντας "ιερά τέρατα", όπως οι Εουσέμπιο και Φίγκο. Η εκδήλωση έλαβε χώρο στο "Casino de Estoril", όμως δεν παραβρέθηκε ο CR7, καθώς την Πέμπτη η Ρεάλ παίζει με την Ατλέτικο για το Copa del Rey. Όσον αφορά τον καλύτερο Πορτογάλο προπονητή, ο Ζοζέ Μουρίνιο βρέθηκε στην κορυφή της λίστας.

Και μπορεί στο επαγγελματικό κομμάτι ο Ρονάλντο να τα πηγαίνει περίφημα, απ' ότι φαίνεται όμως δεν συμβαίνει το ίδιο και στο ερωτικό, καθώς ολοένα και φουντώνουν τα σενάρια περί χωρισμού του με την Ιρίνα Σάικ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK