Κορυφαίος προπονητής των... προπονητών ο Ρότζερς

Ο Μπρένταν Ρότζερς ψηφίστηκε κορυφαίος προπονητής της σεζόν από τους συναδέλφους του, τη στιγμή που πέρυσι είχε βρεθεί μόλις στην έβδομη θέση.

Κορυφαίος προπονητής των... προπονητών ο Ρότζερς

Η δουλειά του 41χρονου Βορειοϊρλανδού στην Λίβερπουλ δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τους συναδέλφους του, οι οποίοι τον ανακήρυξαν κορυφαίο προπονητή της σεζόν.

Δεύτερος σε ψήφους αναδείχθηκε ο Τόνι Πιούλις, ο οποίος ανέλαβε την Κρίσταλ Πάλας όταν βρισκόταν στην επικίνδυνη ζώνη και την κράτησε στην κατηγορία, ενώ ακολούθησαν οι Ρομπέρτο Μαρτίνεθ (Έβερτον) και Σιν Ντιτς (Μπέρνλι).

Ο πρόεδρος της Ένωσης Προπονητών Χάουαρντ Γουίλκινσον συνεχάρη τον τεχνικό της Λίβερπουλ για τη δουλειά του λέγοντας: "Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για ένα προπονητή και τη δουλειά του από την αναγνώριση εχθρών και φίλων. Απόψε χειροκροτούμε τον Μπρένταν Ρότζερς, καθώς παραλαμβάνει το πιο πολύτιμο βραβείο".

Οι εμφανίσεις και τα αποτελέσματά του με την Λίβερπουλ ξυπνούν μνήμες από το ένδοξο παρελθόν, όταν ανταγωνιζόταν τις δύο Γιουνάιτεντ, εκείνη του Λιντς κι εκείνη του Μάντσεστερ. Είμαι σίγουρος και ελπίζω ότι αυτή η σεζόν σηματοδοτεί την αρχή μίας νέας εποχής για την Λίβερπουλ και τον Μπρένταν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK