Κοσάνοβιτς στον Ολυμπιακό, Τεϊξέιρα στην Σταντάρ!

Γαλλικό δημοσίευμα αποκαλύπτει πως ο Ολυμπιακός έχει κλείσει τον Μίλος Κοσάνοβιτς και πως η Σταντάρ Λιέγης βρήκε ήδη τον παίκτη που θα τον διαδεχτεί στο κέντρο της άμυνάς της!

Κοσάνοβιτς στον Ολυμπιακό, Τεϊξέιρα στην Σταντάρ!

Ο Ολυμπιακός έχει ρίξει το μεγαλύτερο βάρος του στην ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής του και η διαφαινόμενη απόκτηση των Εμενίκε και Καρσελά έρχονται να το επιβεβαιίωσουν όμως αυτό δεν σημαίνει πως... αδιαφορεί για την άμυνα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι πρωταθλητές Ελλάδας προσπαθούν να κάνουν "δώρο" στον Μπέσνικ Χάσι έναν ακόμα παίκτη για να θωρακίσει τα μετώπισθεν και αν λάβει κανείς υπόψη ένα δημοσίευμα από την Γαλλία, έχουν ήδη πετύχει το στόχο τους.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Rouche TV 26", ο 27χρονος Σέρβος κεντρικός αμυντικός Μίλος Κοσάνοβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό αφήνοντας την Σταντάρ Λιέγης στην οποία αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν, με τους Βέλγους να έχουν πάντως έτοιμο το διάδοχό του.

Αυτός θα είναι ένας παίκτης αρκετά γνώριμος στους οπαδούς της, με την εν λόγω ιστοσελίδα να αναφέρει πως ο 30χρονος Πορτογάλος σέντερ μπακ Ζόρζε Τεϊξέιρα να είναι έτοιμος να αφήσει την Τσάρλτον (τον απέκτησε τον Ιανουάριο του 2016) και να γυρίσει στην Λιέγη για λογαριασμό της Σταντάρ όπου ήταν παίκτης της από το 2014 ως το 2016.

Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για την Σταντάρ Λιέγης...

News 24/7

24MEDIA NETWORK