Κόστα: "Πολλοί καταλαβαίνουν την επιλογή μου.."

Ο Βραζιλιάνος, πολιτογραφημένος Ισπανός, Ντιέγκο Κόστα, μίλησε στην AS για την αντίδραση του κόσμου στην επιλογή του να μην επιλέξει τη χώρα που γεννήθηκε, αλλά αυτή που μεγάλωσε και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.

Κόστα: "Πολλοί καταλαβαίνουν την επιλογή μου.."

Όλο και καλύτερα νιώθει ο Ντιέγκο Κόστα όσο περνάει ο καιρός. Αφενός εγκλιματίζεται στην εθνική Ισπανίας, αφετέρου όλο και περισσότεροι κατανοούν την επιλογή του να μην επιλέξει τη γενέτειρα του για να παίξει σε διεθνές επίπεδο, αλλά τη χώρα που μεγάλωσε και τον "έθρεψε".

Σε συνέντευξή του στην AS μίλησε γι' αυτό το γεγονός: "Όλα πάνε καλά, με αντιμετωπίζουν και μου φέρονται όπως ακριβώς περίμενα. Με υποστηρίζουν πολλοί που καταλαβαίνουν την επιλογή μου. Οι γονείς μου, χαίρονται πολύ που είμαι κοντά τους, αλλά και αυτοί καταλαβαίνουν την επιλογή μου. Υπάρχει λίγο άγχος, αλλά είναι λογικό. Τώρα ξεπεράστηκε. Χρειαζόταν και το παιχνίδι με το Ελ Σαλβαδόρ, ούτως ώστε να είναι όλα έτοιμα για το πρώτο παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι θαυμάσιο, μου φέρθηκαν εκπληκτικά και με τον τραυματισμό και τους είμαι ευγνώμων".

News 24/7

24MEDIA NETWORK