Κωστένογλου: “Στενάχωρη η κατάσταση”
Για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην ομάδα λόγω των οικονομικών προβλημάτων μίλησε ο Νίκος Κωστένογλου στο συνδρομητικό κανάλι.
Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: ” Η νίκη στο ντέρμπι ήταν σημαντική για μας -και για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους. Είναι θετικό ότι συνδυάστηκε και με καλή εμφάνιση της ομάδας μας. Σίγουρα τη χρειαζόμασταν, διότι η συνέχεια θα είναι πολύ δύσκολη, ενώ είμαστε και πολύ ταλαιπωρημένοι απ’ όσα έχουν γίνει στο παρελθόν. Παίρνουμε δύναμη και προχωράμε. Ήταν μία δικαίωση για την ομάδα και την προσπάθεια των παιδιών. Γι’ αυτούς όλα γίνονται. Μας ικανοποιεί που η ομάδα είχε καλή εικόνα. Γι’ αυτό και είμαστε χαρούμενοι”.
Για το ματς με τον Αστέρα: ” Στα πλάνα μου δεν αλλάζει τίποτα. Κάθε παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε με μεγάλη σοβαρότητα, ανεξάρτητα ποια είναι τα κίνητρα κάθε αντιπάλου. Ο Αστέρα είναι αλήθεια πως είναι ψηλά, είναι μία δύσκολη ομάδα. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα γι’ αυτό το ματς. Η δουλειά του κυρίου Τσιώλη φαίνεται και αποδίδει καρπούς”.
Για τα διοικητικά: ” Δυστυχώς η κατάσταση είναι πάρα πολύ στενάχωρη. Δεν υπάρχει κανένας τόνος και κανένα μήνυμα αισιοδοξίας. Πολλές φορές γίνονται πράγματα -ως προς τη λειτουργία της ομάδας- τα οποία δεν συνάδουν ούτε στην ιστορία της, αλλά ούτε και με τον δικό μου χαρακτήρα και τη συγκρότηση και οργάνωση που πρέπει να έχει ένας προπονητής σε μία τόσο μεγάλη ομάδα. Δεν είναι, όμως, η στιγμή για να λέμε τα αρνητικά. Σιωπώ αυτή τη στιγμή και περιμένω με αισιοδοξία να βρεθεί μια λύση γι’ αυτή την ομάδα“.