Κωστένογλου: “Θα φτιάξουμε καλή ομάδα”
Παρά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ντεμπούτο του στον πάγκο της Ξάνθης, ο Νίκος Κωστένογλου εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια των Ακριτών στο πρωτάθλημα.
Αναλυτικά τόνισε: “Γενικά είμαι αισιόδοξος στην ζωή μου, δεν θα πρέπει να απογοητευόμαστε από μία ήττα. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, βάλαμε γκολ νωρίς, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στην συνέχεια. Δημιούργησαν δύο φάσεις εκτός από το πέναλτι, το οποίο δεν γνωρίζω αν ήταν.
Ο Παναθηναϊκός είχε καλύτερη κυκλοφορία στο διάστημα αυτό και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι. Εμείς από το 20’ έως το 45’ χάσαμε τον έλεγχο αγώνα κι αυτό ήταν καθοριστικό. Χρειαζόμαστε πολλή δουλειά αλλά είμαι σίγουρος ότι θα φτιάξουμε μία καλή ομάδα.
Ο Νάκα πραγματοποίησε το ντεμπούτο του σε ένα δύσκολο παιχνίδι και σε μία θέση που δεν έχει συνηθίσει αλλά έδειξε κάποια από τα στοιχεία του. Πιστεύω ότι σε βάθος χρόνου θα πρέπει να στηριχθούμε και σ’ αυτόν.
Σήμερα κόστισαν τα ατομικά λάθη ενώ δεν ήμασταν σωστά προετοιμασμένοι για τις γρήγορες αντεπιθέσεις του αντιπάλου”.