Κωστίκος: "Δεν φοβόμαστε κανέναν"

Κωστίκος: "Δεν φοβόμαστε κανέναν"
Αμέσως μετά την κλήρωση ο προπονητής του ΠΑΟΚ Γιώργος Κωστίκος μίλησε στην ΕΤ3.Ο Ελληνας τεχνικός τόνισε: « Ολες οι κληρώσεις είναι δύσκολες. Το θέμα είναι να παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ όσο το δυνατόν πιο έτοιμος εκείνη την εποχή. Θα διεκδικήσουμε την πρόκριση.»

Μιλώντας για την τελευταία αντίπαλο του ΠΑΟΚ, τη Ρεν ο Κωστίκος επεσήμανε: «Η Γαλλία αποτελεί μία σχολή ποδοσφαίρου. Οι ομάδες της χώρας παίζουν οργανωμένο ποδόσφαιρο. Αλλα και εμείς ξέρουμε τι να ζητήσουμε στον αγωνιστικό χώρο.»

Oσο για το τι φοβάται ο προπονητής του ΠΑΟΚ ήταν ξεκάθαρος: «Ο ΠΑΟΚ πρέπει να φοβάται μόνο τον κακό εαυτό του. Θα ζητήσουμε τη νίκη σε όλα τα ματς. Τον τρόπο θα τον βρούμε στην πορεία.»


Για την κλήρωση μίλησαν στο sportime radio οι συνεργάτες του Γιώργου Κωστίκου Κώστας Ιωσηφίδης και ο Νίκος Ζελομοσίδης.

ΚΩΣΤΑΣ ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ

Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ: Το καλό είναι σχετικό γιατί σε αυτή τη φάση δεν υπάρχουν καλές και κακές ομάδες, όλες είναι καλές. Από εκεί και πέρα, το εμπορικό κομμάτι θα το δούμε στη συνέχεια, το πώς θα παρουσιαστούν οι φίλαθλοι, το πώς θα υποστηρίξουν την ομάδα.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ: Εμείς πρέπει να είμαστε καλοί. Έχω πει ότι ο καλό ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί κανέναν. Το καλό είναι ότι θα έχουμε παίξει και περισσότερα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, κάτι που μας έλειπε όταν παίξαμε με τη Μέταλλουργκ και ήταν δύσκολα.

ΝΙΚΟΣ ΖΕΛΟΜΟΣΙΔΗΣ

Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ: Νομίζω ότι είναι μια νορμάλ κλήρωση. Εξάλλου, όλες οι ομάδες τώρα είναι καλές. Εμένα εκείνο που με ενδιαφέρει είναι να είμαστε μέσα στους τρεις που θα προκριθούν στην επόμενη φάση και μετά να κοιτάξουμε το οικονομικό. Η βάση είναι να προκριθούμε.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ: Μόνο αν είναι καλός ο ΠΑΟΚ μπορεί να προχωρήσει, είτε παίζει εντός, είτε εκτός έδρας, είτε με μεγάλη ή μικρή ομάδα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προχωράει. Με μεγάλες ομάδες γίνεται καλός. Ακόμα και σε κακή μέρα γίνεται καλός και στα δύσκολα τα καταφέρνει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK