Κωστίκος: "Φοβάμαι μόνο την ομάδα μου"

Αισιόδοξος για το θετικό αποτέλεσμα, αλλά και την καλή εμφάνιση εμφανίστηκε ο Γιώργος Κωστίκος στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης ενόψει του αγώνα με τη Στουτγκάρδη (24/11, 18:00).

Κωστίκος: "Φοβάμαι μόνο την ομάδα μου"
Αισιόδοξος για το θετικό αποτέλεσμα, αλλά και την καλή εμφάνιση εμφανίστηκε ο Γιώργος Κωστίκος στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης ενόψει του αγώνα με τη Στουτγκάρδη (24/11, 18:00).

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν έδειξε να προβληματίζεται από τη δυναμικότητα των Γερμανών, τονίζοντας πως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η εικόνα που θα παρουσιάσει ο δικέφαλος στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας.

Τα καλύτερα σημεία των δηλώσεων Κωστίκου:

"Η Στουτγκάρδη έχει σίγουρα και αδυναμίες, τις οποίες πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Το παιχνίδι θέλει υπομονή. Οι Γερμανοί εκμεταλλεύονται την κόντρα επίθεση. Είναι πολύ δυνατοί στις στημένες φάσεις με ψηλούς παίκτες. Ξέρουν να παίρνουν αποτελέσματα εκτός έδρας. Ο κ.Τραπατόνι είναι ένα προπονητής με πολλούς τίτλους, ένα μεγάλο όνομα. Αλλά για μένα προσωπικά και την ομάδα μου δεν λέει τίποτα".

O Γιώργος Κωστίκος επέλεξε τους ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν την αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Πέμπτης 24-Νοεμβρίου-2005 με την VFB STUTTGART:
Βαγγελής, Εγκωμίτης, Ζαγοράκης, Ζωγραφάκης, Ηλιάδης, Καρυπίδης, Κωνσταντινίδης, Μαλαδένης, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Τοχούρογλου, Χαραλάμπους, Χασιώτης, Χριστοδουλόπουλος, Fernandes, Feutchine, Megahed, Mieciel, Shikabala, Udeze.

"Το παιχνίδι από μόνο του έχει τεράστια πίεση και ενδιαφέρον. Κερδίζοντας τους Γερμανούς, έχουμε προβάδισμα για την πρόκριση. Ο προβληματισμός μου έχει να κάνει με την προηγούμενη μας εμφάνιση. Η ομάδα και ο κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να πιστεύει στον εαυτό του. Aν πιστεύεις σε αυτά που κάνεις, τότε και καλός".

"Το έχω πει στα παιδιά, από την ημέρα που ήμαστε μαζί έχουν κάνει μία μεγάλη προσπάθεια, όπως η πρόκριση στο ΟΥΕΦΑ και η νίκη επί του Ολυμπιακού και έφεραν πίσω τον κόσμο. Φοβάμαι μόνο τον κακό εαυτό του ΠΑΟΚ. Δεν μας ενδιαφέρει τίποτα παραπάνω, από το τι θα κάνουμε εμείς μέσα στο γήπεδο".

Τραπατόνι: "Χρειάζεται προσοχή"

Από την πλευρά του, ο Τζιοβάνι Τραπατόνι επανέλαβε την σημασία της αναμέτρησης και εξέφρασε τις ανησυχίες του για τον ΠΑΟΚ.

"Γνωρίζω τον ΠΑΟΚ, είναι μία πολύ καλή ομάδα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά σε όλα τα παιχνίδια θέλουμε τη νίκη. Προσπαθούμε να τα κερδίσουμε με πάθος και δύναμη. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να πάρουμε την νίκη. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει αξιόλογους ποδοσφαιριστές όπως ο Ζαγοράκης και ο Σαλπιγγίδης. Είναι πολύ καλή ομάδα, με γρήγορους παίκτες, που έχουν καλή τεχνική.

"Είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί σε πολλούς τομείς. Εμείς εκτός έδρας πετυχαίνουμε γκολ και αυτό θέλω και τώρα. Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά στην φάση των ομίλων".


Μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να γνωριστούν και να ανταλλάξουν απόψεις είχαν το μεσημέρι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, του Ηρακλή και του Αρη με τον Ιταλό προπονητή της Στουτγάρδης, Τζιοβάνι Τραπατόνι.

Tο παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Κούδας, ο Γιώργος Τουρσουνίδης, ο Κώστας Ορφανός και ο Κώστας Αϊδινίου.

"Μείναμε πολύ ικανοποιημένοι από τη συνάντησή μας. Είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε τις απόψεις μας και τις ιδέες μας, ενώ παράλληλα αναφερθήκαμε στην αγωνιστική κατάσταση των ομάδων μας. Επίσης, θυμηθήκαμε και τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Μίλαν. Θα θέλαμε στο μέλλον να κάνουμε ένα φιλικό παιχνίδι, ώστε οι σχέσεις μας να γίνουν ακόμη καλύτερες", τόνισε μετά το τέλος της συνάντησης ο "Μεγαλέξανδρος" του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με τα καλύτερα λόγια μίλησε και ο Κώστας Αϊδινίου, ο οποίος επισήμανε ότι "είχαμε δίπλα μας μια μεγάλη δόξα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Από τέτοιες συναντήσεις μόνο έχεις να κερδίσεις".

Σχετικά με τα εναπομείναντα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ - VFB STUTTGART:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι παρέλαβε από συνδέσμους τα τελευταία 500 εισιτήρια του αγώνα ΠΑΟΚ - VFB STUTTGART και τα διαθέτει από το ειδικό εκδοτήριο της Boutique της ομάδος στο γήπεδο της Τούμπας, από τις 09:00 έως τις 20:00 (μέχρι εξαντλήσεώς τους).

News 24/7

24MEDIA NETWORK