Κωστίκος: "Ηρθαμε για την πρόκριση"

Κωστίκος: "Ηρθαμε για την πρόκριση"
Ο ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος για πρόκριση κόντρα στην Μέταλουργκ και αυτό φάνηκε από τις δηλώσεις του Γιώργου Κωστίκου στη συνέντευξη τύπου. Ο Ελληνας τεχνικός δεν έκρυψε ότι ο Δικέφαλος θα παίξει επιθετικά με στόχο το γκολ.

Αναλυτικά:

"Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την πρόκριση. Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά εμείς ήρθαμε στο Ντόνεσκ για να σκοράρουμε. Εχουμε βέβαια κάποια προβλήματα με παίκτες που απουσιάζουν αλλά ο ΠΑΟΚ έχει και άλλους παίκτες με αξία. Στόχος μας είναι το γκολ και θα παίξουμε επιθετικά έτσι ώστε να το πετύχουμε. Η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα προκριθεί. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή."

Ο ΠΑΟΚ θα έχει την υποστήριξη του κόσμου του και στο Ντόνεσκ. Περίπου 200 φίλοι του Δικεφάλου έκαναν το ταξίδι έτσι ώστε να δώσουν το παρόν στο δύσκολο ματς.

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Μέταλουργκ Αλεξάντερ Σέβιντοφ παρουσιάστηκε «κουμπωμένος»: "Το 1-1 δεν μας εξασφαλίζει την πρόκριση. Σίγουρα δεν θα επιδιώξουμε το 0-0, αυτό θα ήταν ρίσκο για μας. Πλέον, ο ΠΑΟΚ έχει διαφορετική φιλοσοφία και περισσότερη ταχύτητα στο παιχνίδι του» τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής των Ουκρανών.

Στα αγωνιστικά, ο Ζαγοράκης προπονήθηκε μόνος του αλλά θα παίξει κανονικά την Πέμπτη. Θέση στην εντεκάδα θα πάρει ο Ζωγραφάκης ενώ παλεύουν και οι Ηλιάδης, Κωνσταντινίδης.

Στο γήπεδο της Σαχτιόρ όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας θα βρεθούν 10000 με 12000 φίλαθλοι. Το εισιτήριο είναι πολύ φθηνό για τα ελληνικά δεδομένα (70 λεπτά) αλλά για τους Ουκρανούς, με τους μισθούς των 150 ευρώ, ακόμα και αυτό το ποσό είναι σημαντικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK