Kωστίκος: "Λίγη τύχη να έχουμε"

Τις τελευταίες ελπίδες πρόκρισης παίζει απόψε στις 21:45 ο ΠΑΟΚ στο Βουκουρέστι. Ο δικέφαλος του Βορρά θέλει μόνο νίκη κόντρα στη Ραπίντ για να ελπίζει σε ένα καλύτερο μέλλον στο κύπελλο UEFA.

Kωστίκος: "Λίγη τύχη να έχουμε"
Tα ψέμματα τελείωσαν για τον ΠΑΟΚ ο οποίος καλείται να παλέψει για να διεκδικήσει τις τελευταίες ελπίδες του για πρόκριση στο Κύπελλο UEFA κόντρα στη Ραπίντ στο Βουκουρέστι.

Η ομάδα του Δικεφάλου έχει αποδείξει ότι τα καταφέρνει στα δύσκολα αφού και κόντρα στη Μέταλουργκ πήρε την πρόκριση ενώ το αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη δεν ήταν θετικό.

Στη συνέντευξη τύπου της Τετάρτης ο Γιώργος Κωστίκος δεν έκρυψε την αισιοδοξία του: "Ηρθαμε εδώ να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, αντίθετα η Ραπίντ, αν ηττηθεί, θα έχει χάσει πολλά. Στα δύο προηγούμενα ματς παίξαμε αρκετά καλό ποδόσφαιρο. Στην Ουκρανία όμως χάσαμε από ένα πέναλτι και με την Στουτγκάρδη είχαμε ένα νεκρό πεντάλεπτο που μας στοίχισε την ήττα. Πρέπει όμως να έχουμε και λίγη τύχη που μας έλειψε στα προηγούμενα ματς."

Kυκλοφοριακό χάος αναμένεται να δημιουργηθεί την Πέμπτη στο δρόμο του Βουκουρεστίου. Υπάρχει εθνική εόρτη στη Ρουμανία και οι παρελάσεις θα κάνουν δύσκολη τη ζωή όσων αποφασίσουν να κινηθούν.

Μετά τη συνέντευξη τύπου ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε στο γήπεδο «Γιουλέπι» της Ραπίντ. Η προπόνηση έγινε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι περίπου 100 αστυνομικοί που φρουρούσαν το γήπεδο δεν επέτρεψαν στους φιλάθλους του Δικεφάλου να εισέλθουν σε αυτό.

Ο Μέγκαχεντ άρχισε την προπόνηση με ατομικό πρόγραμμα αλλά στη συνέχεια πλαισίωσε τους συμπαίκτες του. Ο Φουτσίνι, που έχει ένα αιμάτωμα, στο νύχι προπονήθηκε λίγο πιο χαλαρά από τους υπόλοιπους.

Τέλος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιάννης Γούμενος, ο οποίος είναι κοντά στην ομάδα στο Βουκουρέστι, δήλωσε: «Μπορούμε ακόμα να πάρουμε την πρόκριση, αρκεί να έχουμε λίγη τύχη. Ελπίζουμενα την έχουμε αύριο.»

News 24/7

24MEDIA NETWORK