Κωστίκος:"Πάμε για τη νίκη"

Την τελευταία του προπόνηση πριν από το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ πραγματοποίησε το Σάββατο ο ΠΑΟΚ.

Κωστίκος:"Πάμε για τη νίκη"
Την τελευταία του προπόνηση πριν από το ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ πραγματοποίησε το Σάββατο ο ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του « Δικέφαλου» γυμνάστηκαν υπό βροχή στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής και μετέπειτα ο τεχνικός του συλλόγου, Γιώργος Κωστίκος, ανακοίνωσε την αποστολή για την δύσκολη αναμέτρηση με τους « πράσινους».

Σε αυτή δεν περιλαμβάνεται ο Μάρτιν Μίετσελ, ο οποίος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε ενώ στη Θεσσαλονίκη θα παραμείνει και ο τραυματίας Μέγκαχεντ. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ απέκλεισε και τους Ζωγραφάκη, Γιασεμάκη, Κουτσόπουλο, Μαλεζά, Βαγγελή και τον ανέτοιμο Ανδράλα ενώ στην αποστολή συμμετέχει ο αρχηγός, Θοδωρής Ζαγοράκης, παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους προσαγωγούς.

Οι 18 παίκτες που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα είναι οι Εγκωμίτης, Ζαγοράκης, Ηλιάδης, Καρυπίδης, Κωνσταντινίδης, Μαλαδένης, Μουμίν, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Τοχούρογλου, Χαραλάμπους, Χασιώτης, Χριστοδουλόπουλος, Ακιέλ, Φερνάντες, Φουτσίνι, Σικαμπάλα και Ουντέζε.

Ο Γιώργος Κωστίκος μίλησε πριν από την προπόνηση στους παίκτες του ζητώντας αφοσίωση στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό ενώ τους ζήτησε να ξεχάσουν τον αποκλεισμό στο κύπελλο από τον Αγροτικό Αστέρα. « Πάμε για την νίκη σε κάθε παιχνίδι και ξεχνάμε τα παλιά », τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK