Κόστισε 40 εκατομμύρια, εντυπωσίασε την Ευρώπη "χτυπώντας" Champions League, όμως τώρα δίνεται για 3 εκατομμύρια στην Τουρκία

Δεν μπόρεσε να πιει από την πηγή έχοντας φτάσει τόσο κοντά και έκτοτε η κατρακύλα ξεκίνησε.

Ajax's Hakim Ziyech reacts during the Champions League semifinal second leg soccer match between Ajax and Tottenham Hotspur at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Wednesday, May 8, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
(AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο Χακίμ Ζιγές αποτελούσε κομβικό παίκτη του Άγιαξ που εντυπωσίασε στο Champions League του 2019. Η πορεία του "Αίαντα" μέχρι τα ημιτελικά θα μπορούσε να συνεχιστεί μέχρι τον τελικό, αλλά λόγω αφέλειας του τότε νεαρού ρόστερ αυτό δεν κατέστη δυνατό. Παρόλα αυτά, ο Μαροκινός είχε τρυπήσει το ταβάνι και ήταν έτοιμος για το μεγάλο βήμα.

Ο ίδιος εντάχθηκε στην Τσέλσι κοστίζοντας 40 εκατομμύρια ευρώ, όμως η συνέχεια θα αποδείκνυε πως αυτή η κίνηση ήταν λάθος και για τις δύο πλευρές. Ο πρώην παίκτης του Άγιαξ έριξε κατακόρυφα την απόδοσή του κατά τη διάρκεια της θητείας του Γκράχαμ Πότερ στο Στάμφορντ Μπριτζ και ήταν κοντά στην ολοκλήρωση της μετακίνησής του στην Παρί Σεν Ζερμέν τον Ιανουάριο του 2023, ωστόσο η συμφωνία κατέρρευσε την τελευταία στιγμή.

Οι Λονδρέζοι ήθελαν να απαλλαγούν από τον μισθό του παίκτη και για αυτό εκείνος δόθηκε στη Γαλατασαράι με τη μορφή δανεισμού για μια ολόκληρη σεζόν και αφού έκανε πειστικές εμφανίσεις, η τουρκική ομάδα φέρεται να αποφάσισε να μονιμοποιήσει τη μεταγραφή του ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς στο συμβόλαιο του παίκτη.

Παρά τους πολλαπλούς τραυματισμούς που υπέστη στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο διεθνής Μαροκινός κατάφερε να αποδίδει σταθερά σε κάθε ευκαιρία που του δόθηκε. Ο 31χρονος αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, όπου σκόραρε οκτώ φορές και έδωσε τέσσερις ασίστ.

Διαβάστε περισσότερα

Θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιστρέφει στην προπονητική, αλλά δεν έχει ψηλά την Premier League

Ο λόγος που δεν έχει απομακρυνθεί ο Τεν Χαχ ακόμη από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK