ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κούγιας: “Φεύγω το καλοκαίρι, γελάω με τον προπονητή μας”

Διατεθειμένος να αποχωρήσει από το "τιμόνι" της Παναχαϊκής εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Αλέξης Κούγιας, απογοητευμένος από την εντός έδρας ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Κούγιας: “Φεύγω το καλοκαίρι, γελάω με τον προπονητή μας”
INTIME SPORTS

“Δεν αντέχω άλλο. Είχα μάθει αλλιώς με ομάδες να παίζουν ποδόσφαιρο. Είμαι πέντε χρόνια στην ομάδα και έχω μείνει μόνος μου. Θα στηρίξω την Παναχαϊκή μέχρι το καλοκαίρι, είτε ανέβει είτε δεν ανέβει στη Super League. Βάζω πωλητήριο στην Παναχαϊκή”, δήλωσε αρχικά.

Όταν ρωτήθηκε για την τιμή πώλησης του πατραϊκού συλλόγου, απάντησε: “Με ενδιαφέρει η υστεροφημία μου”.

Στη συνέχεια, κλήθηκε να σχολιάσει τα λεγόμενα του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου, ο οποίος δήλωσε ότι η Παναχαϊκή παρουσίασε καλύτερη εικόνα στον αγωνιστικό χώρο.

“Γελάω με αυτά που είπε ο προπονητής μας, περί καλύτερης εικόνας. Εγώ ξέρω ποδόσφαιρο και δεν είναι δυνατόν ο προπονητής μας να βάζει χαφ τον Κιάσσο, τον Μπόζιτς που είναι 10άρι να παίζει 8αρι και να αγωνιζόμαστε με 3 αμυντικά χαφ. Εγώ έχω μάθει αλλιώς το ποδόσφαιρο, θέλω να βλέπω την ομάδα μου να παίζει μπάλα και όχι αυτό το συνονθύλευμα που είδαμε σήμερα”.

Όσο για το αν θα παραμείνει στο πάγκο της ομάδας, απάντησε: “Φυσικά, δεν γίνεται να αλλάζω συνέχεια προπονητές. Και τον Καβακά ήθελα να στηρίξω μέχρι τέλους, αλλά αυτός έφυγε σαν κλέφτης”.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλες νίκες για Ολυμπιακό και Νίκη Βόλου, “τρένο” η Κέρκυρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK