Κούλης: “Ηταν ο γνωστός Ολυμπιακός…”
Ιδιαίτερα καυστικός ήταν στις δηλώσεις του ο Νίκος Κούλης αποχωρώντας από το ΟΑΚΑ μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
“Ηταν ο γνωστός Ολυμπιακός με τη γνωστή υποδομή. Όμως 100 χρόνια να τα κάνουν αυτά, 100 χρόνια εμείς θα είμαστε εδώ” , τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ από την πλευρά του, ο Βασίλης Δημητριάδης είπε:
“Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα που έδειξε σήμερα στο γήπεδο ότι είναι η καλύτερη. Εχουμε παράπονα από τη διαιτησία για συγκεκριμένες φάσεις. Το χέρι του Μέλμπεργκ, το χτύπημα του Τοροσίδη στον Χουανφράν που είναι αποβολή, το γύρισμα του Αβραάμ Παπαδόπουλου στον Νικοπολίδη το οποίο είναι έμμεσο, ενώ πριν είχε προηγηθεί κι άλλο χέρι. Είναι ακόμα αρχή και θέλουμε να αγωνιζόμαστε επί ίσοις όροις. Η ΑΕΚ έχει μάθει να δίνει συγχαρητήρια στον αντίπαλο, αλλά σήμερα δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Θέλω να εφιστήσω την προσοχή στην ΚΕΔ γιατί έρχονται κι άλλα ντέρμπι”.