Κούπερ: “Είναι άδικο το αποτέλεσμα”
Ο Κούπερ χαρακτήρισε άδικο το αποτέλεσμα με τον Ηρακλή και παραδέχθηκε την κακή αγωνιστική κατάσταση των παικτών του.
“Δεν έχω κάποια πρόθεση να μειώσω τη νίκη του αντιπάλου, ούτε ασφαλώς αποτελεί έλλειψη σεβασμού στον αντίπαλο, αλλά θεωρώ ότι η ισοπαλία θα ήταν το δίκαιο αποτέλεσμα. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει αδικία. Υπάρχει η ισοπαλία, η νίκη και η ήττα και σήμερα κέρδισε ο Ηρακλής. Εμείς πρέπει να σηκώσουμε γρήγορα κεφάλι και να ανακτήσουμε την πίστη μας και να συνεχίσουμε“, είπε αρχικά και πρόσθεσε:
“Πρέπει να βελτιωθούμε σε ατομικό επίπεδο γιατί οι παίκτες μου δεν είναι στην καλύτερη στιγμή τους. Πρέπει να δουλέψουμε στην αποφασιστικότητά μας στον αγωνιστικό χώρο, κυρίως όταν βρισκόμαστε στην περιοχή γιατί δυσκολευόμαστε να πετύχουμε γκολ. Ελπίζω επίσης ότι σύντομα να έχω όλους τους παίκτες στην διάθεσή μου“.
Σε ερώτηση για την άδεια του Σέρχιο Κόκε, ο Κούπερ απάντησε: ” Είχα μια προσωπική συζήτηση μαζί του, γιατί είναι από τους παίκτες που πρέπει να ανεβάσουν απόδοση. Κι όταν ο ποδοσφαιριστής σου λέει ότι δεν νιώθει καλά, δεν μπορείς να επιμείνεις για να σου δώσει πράγματα που εκ των πραγμάτων δεν μπορεί. Ισως αυτή η στιγμή ξεκούρασης να του δώσει την σπίθα που χρειάζεται, γιατί έχει μείνει καιρό μακριά από το γκολ“.