Κοβάσεβιτς: "Θα ήθελα να μείνω ακόμη ένα χρόνο"

Την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό για ακόμη ένα χρόνο εξέφρασε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς με δηλώσεις του στην ισπανική εφημερίδα "Diario Vasco".

Κοβάσεβιτς: "Θα ήθελα να μείνω ακόμη ένα χρόνο"
"Είναι πολύ δύσκολο να πάρεις τον τίτλο σχεδόν δέκα χρόνια σερί, όπως έκανε ο Ολυμπιακός, αλλά φέτος πιστεύω ότι έχουμε καλύτερο ρόστερ και μεγάλους παίκτες. Συνεχίζουμε στο ΟΥΕΦΑ, αφού περάσαμε από έναν δύσκολο όμιλο με Γαλατά, Μπενφίκα, Χέρτα και Μέταλιστ. Θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Εδώ πάντα σου ζητάνε τίτλους και η πίεση είναι μεγάλη", τόνισε μεταξύ άλλων για να προσθέσει:

"Είμαι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό. Στην αρχή μού κόστισε πολύ να προσαρμοστώ, όπως συμβαίνει με όλους τους παίκτες, αλλά τώρα είναι όλα μια χαρά. Με αγαπάει ο κόσμος και εγώ λατρεύω τον κόσμο του Ολυμπιακού. Το να μπεις στην καρδιά του κόσμου του Ολυμπιακού είναι δύσκολο, επειδή είναι πολύ απαιτητικός. Από την αρχή όμως έβαζα γκολ και τώρα σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια τραγουδάνε το όνομά μου, κάτι που με κάνει ευτυχισμένο. Εχω συμβόλαιο έως το καλοκαίρι και μετά βλέπουμε. Θα μου άρεσε να μείνω στον Ολυμπιακό και να κλείσω εδώ την καριέρα μου. Αν δεν μπορέσω να παίξω στον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που θα είμαι όπως τώρα, θα ήθελα να παίξω για ένα χρόνο ακόμη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ