Κούγιας: "Λυπάμαι που δεν ρώτησα άλλους ιδιοκτήτες πριν προσλάβω τον Αναστασιάδη..."

Η διαμάχη μεταξύ του Αλέξη Κούγια και του Άγγελου Αναστασιάδη διαρκώς κλιμακώνεται, με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ να εξαπολύει νέα σκληρή επίθεση κατά του Μακεδόνα τεχνικού.

Κούγιας: "Λυπάμαι που δεν ρώτησα άλλους ιδιοκτήτες πριν προσλάβω τον Αναστασιάδη..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Που ήταν επί ενάμισυ χρόνο και που τον έφερα! Η λέξη "ποιόν", ειπωμένη με συγκεκριμένο τρόπο είναι άκρως υποτιμητική κι αυτοί που αγαπούν τον Θεό και μνημονεύουν σε κάθε βήμα τους την Παναγιά, δεν την χρησιμοποιούν. Ας ρωτήσει γι' αυτό τον Πνευματικό του", καταλήγει η άκρως επιθετική ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια με στόχο τον πρώην τεχνικό των "βυσσινί".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΚΟΥΓΙΑ:

"Διάβασα την προσωπική δήλωση του Άγγελου Ανασταδιάδη, μετά την εξώδικη καταγγελία που του κοινοποιήσαμε και η οποία ήταν απάντηση στη δική του προκλητική δήλωση περί προσφυγής στη δικαιοσύνη, ενώ ο ίδιος γνώριζε ασφαλώς πολύ καλά τι είχε συμβεί και τι είχε συμφωνηθεί μετά τον αγώνα στον ΠΑΟΚ. Λυπάμαι πολύ που δυστυχώς λόγω του επαγγέλματος, αλλά και της ευγένειάς μου, πριν προσλάβω τον Αναστασιάδη δεν ρώτησα άλλους ιδιοκτήτες ομάδων που είχαν συνεργαστεί προηγουμένως μαζί του. Και δεν αναφέρομαι στην ιδιοκτησία του Πλατανιά, που όλοι γνωρίζουν πως ανέβηκε τις κατηγορίες και τι δίχτυ προστασίας είχε σε όλη του την πορεία.

Δυστυχώς, όταν είσαι καλός άνθρωπος το πληρώνεις. Καλά να πάθω! Για ποιο "ποιόν" μιλάει ακριβώς ο Αναστασιάδης; Το επαγγελματικό μου, που εκτός των άλλων με έφερε επί 20ετία νομικό σύμβουλο δύο Πατριαρχείων εκ των οποίων παραμένω στο ένα; Μήπως το πατρικό ποιόν μου; Ή για το ότι είμαι ο μοναδικός πρόεδρος ομάδας, που αφού πλήρωσα πρόστιμα 850.000 ευρώ για τις καταγγελίες μου, έφτασα να είμαι ο μοναδικός προστατευόμενος μάρτυρας, για όσα αποκάλυψα για τα υποκείμενα που είναι κατηγορούμενοι ως συμμετέχοντες στις εγκληματικές οργανώσεις που λυμαίνονταν το ελληνικό ποδόσφαιρο;

Μήπως ξέχασε ότι το Αθλητικό Κέντρο του ΠΑΣ δημιουργήθηκε από μένα; Μήπως έμαθε εκεί στα Γιάννενα, πού ήταν ο ΠΑΣ όταν τον ανέλαβα, πόσα χρέη είχε και πού τον άφησα; Μήπως ξέχασε πού ήταν η Παναχαϊκή όταν την ανέλαβα, πόσα χρωστούσε, πού την άφησα και πού είναι τώρα; Μήπως έμαθε αυτούς τους τέσσερις μήνες στη Λάρισα, πού και πώς ήταν η ΑΕΛ πριν ενάμισυ χρόνο και πού και πώς πορεύεται σήμερα; Ακόμη θυμάται η ελληνική κοινή γνώμη τι είπε για μένα μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Που ήταν επί ενάμισυ χρόνο και που τον έφερα! Η λέξη "ποιόν", ειπωμένη με συγκεκριμένο τρόπο είναι άκρως υποτιμητική κι αυτοί που αγαπούν τον Θεό και μνημονεύουν σε κάθε βήμα τους την Παναγιά, δεν την χρησιμοποιούν. Ας ρωτήσει γι' αυτό τον Πνευματικό του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Εξώδικο του Κούγια στον Αναστασιάδη για... ποδοσφαιρικές τρέλες!
Αυτά έλεγε ο Κούγιας όταν έδιωξε τον Τσιώλη

News 24/7

24MEDIA NETWORK