Κούγιας-Μπέος: Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση για την υπόθεση σχετικά με το επεισόδιο του Αχιλλέα Μπέου με τον Αλέξη Κούγια

Κούγιας-Μπέος: Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση
Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να εκδοθεί η απόφαση για την υπόθεση σχετικά με το επεισόδιο του Αχιλλέα Μπέου με τον Αλέξη Κούγια και η οποία εκδικάστηκε την Παρασκευή (η διάρκεια ξεπέρασε τις 3 ώρες!) από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΑΕ.

Ο Αχιλλέας Μπέος αρνήθηκε ότι χτύπησε και απείλησε ουκ ολίγες φορές τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ από την πλευρά του ο Αλέξης Κούγιας τόνισε ότι το επεισόδιο έγινε.

Ως μάρτυρας κατέθεσε και ο πρόεδρος της ΕΠΑΕ, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος ανέφερε, μεταξύ των άλλων, ότι ο Αχιλλέας Μπέος χτύπησε τον Αλέξη Κούγια, ενώ στη συνέχεια του εξαπέλυσε φραστική επίθεση.

Η όλη διαδικασία είχε στοιχεία... επιθεώρησης, αφού τόσο ο κ.Μπέος, όσο και ο κ.Κούγιας έδωσαν "προσωπικό show", ενώ ο παράγοντας του Πανιώνιου παρέδωσε στον αθλητικό δικαστή κασέτες του Γρηγόρη Βαλιανάτου(!) με τις οποίες αποκαλύπτεται η αλήθεια για τον Αλέξη Κούγια.

Εις ανώτερα κύριοι...

News 24/7

24MEDIA NETWORK