Κούγιας: "Προσωπικός φίλος μου ο Κουντούρης"

Ο Αλέξης Κούγιας υπερθεμάτισε στην δίκη του “koriopolis” για τον Μιχάλη Κουντούρη, αποκαλύπτοντας πως τον γνωρίζει τόσο καλά που αποκλείει να παρότρυνε "άσβερκους" να κινηθούν εναντιον του ενω υποστήριξε πως δεν προκύπτει κάτι για τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού απο τους διαλόγους.

Κούγιας: "Προσωπικός φίλος μου ο Κουντούρης"
kountouris ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αλέξης Κούγιας κατά την κατάθεση του στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, στην δίκη του “koriopolis”, προκάλεσε αίσθηση και μάλλον έκπληξη σε... κάποιους, όταν αναφέρθηκε στον Μιχάλη Κουντούρη, λέγοντας πως είναι φίλος του,τον γνωρίζει καλά και δεν πιστεύει όσα είχαν ακουστεί...

“Ο Κουντούρης είναι προσωπικός μου φίλος . Αν υπάρχει συνομιλία που λέει ότι θα κάνει κάτι, πρέπει να τους δούλευε. Τον γνωρίζω καλά. Πάντως το ότι θα ερχόντουσαν κάποιοι άσβερκοι στην Κόρινθο για να κάνουν επεισόδια και να τιμωρηθούμε, ήταν κάτι που έγινε Δεν υπήρξε όμως, καμιά βιαιοπραγία στην Κόρινθο. Κάποιοι σωματώδεις τύποι μου επιτέθηκαν λεκτικά αλλά πέραν αυτού ουδέν. Κι αποκλείεται να τους έχει παροτρύνει ο κύριος Κουντούρης...”!

Ο Κούγιας ρωτήθηκε αν γνωρίζει αν απομαγνητοφωνήθηκε ποτέ η συνομιλία που εμπλέκει τον κύριο Κουντούρη κι αν την έχει ακούσει για να απαντήσει αρνητικά. Με τον συνήγορο του προέδρου του Ολυμπιακού, Σταύρο Γεωργόπουλο να λέει τότε στον μάρτυρα: "εμείς απομαγνητοφωνήσαμε το διάλογο και σας τον στείλαμε κύριε Κούγια. Έτσι δεν είναι;" Για να απαντήσει καταφατικά ο ιδιοκτήτης ΑΕΛ, συμπληρώνοντας μάλιστα: "και με εξώδικο".

"Προκύπτει κάτι λοιπόν απο αυτό το διάλογο;" τον ρώτησε ο δικηγόρος του Κουντούρη για να ξεκαθαρίσει ο κύριος Κούγιας: "Διάβασα τους διαλόγους και δεν προκύπτει κάτι για τον κύριο Κουντούρη". Με τον Αλέξη Κούγια μάλιστα να αναρωτιέται πως είναι δυνατόν να βρίσκεται κατηγορούμενος ένας άνθρωπος απο "περιγραφές αστυνομικών" .

News 24/7

24MEDIA NETWORK