Κουίζ: Θυμάσαι τους Έλληνες που έπαιξαν στην Premier League;

Η Premier League αρχίζει και πάλι και το Contra.gr σε βάζει στο κλίμα με ένα κουίζ σχετικά με τους Έλληνες που έχουν παίξει στο πιο δημοφιλές πρωτάθλημα του κόσμου.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος της Άρσεναλ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Μπράιτον για την Premier League 2019-2020 στο 'Έμιρεϊτς', Λονδίνο, Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος της Άρσεναλ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Μπράιτον για την Premier League 2019-2020 στο 'Έμιρεϊτς', Λονδίνο, Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Άστον Βίλα κόντρα σε Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ίσως όχι ό,τι καλύτερο, αλλά σίγουρα ένα ικανοποιητικό ορεκτικό, που έχει ως κυρίως πιάτο το βραδινό Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ. Με αυτά τα δύο παιχνίδια αρχίζει ξανά η Premier League την Τετάρτη, έπειτα από διακοπή σχεδόν 3 μηνών λόγω του κορονοϊού. Κοινή συνισταμένη των αγώνων; Και στις δύο αναμετρήσεις υπάρχει ένας Έλληνας. Στο πρώτο παιχνίδι, ο Παναγιώτης Ρέτσος της Γιουνάιτεντ έχει την ευκαιρία να κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα με τη φανέλα της φετινής έκπληξης της σεζόν, στο δεύτερο παιχνίδι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα επιχειρήσει να συγκρατήσει τις επιθέσεις της Σίτι.

Δύο Έλληνες, μόνο ένας εξ αυτών με συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Αν ο Ρέτσος χρησιμοποιηθεί από τον Κρις Γουάιλντερ, τότε θα γίνει ο 26ος Έλληνας που έχει συμμετοχή στην κατηγορία από το 1996, όταν και... άνοιξαν τα σύνορα στις μετακινήσεις από Ελλάδα προς την 1η κατηγορία της Αγγλίας, χάρη (και) στον νόμο Μποσμάν.

Το Contra.gr σε προκαλεί να βρεις τους 25 Έλληνες με συμμετοχή στην Premier League. Έχεις 10 λεπτά προθεσμία:


News 24/7

24MEDIA NETWORK