Κουίζ: Θυμάσαι τους τελευταίους 10 προέδρους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός;

Ο Γιάννης Αλαφούζος ετοιμάζεται να καθίσει στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και το Contra.gr ετοίμασε ένα κουίζ για ικανούς λύτες.

Ο Γιάννης Αλαφούζος πριν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο στην Λεωφόρο για τα play-offs της Super League, στις 29 Μαΐου του 2016. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ACTION IMAGES PRESS AGENCY
Ο Γιάννης Αλαφούζος πριν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο στην Λεωφόρο για τα play-offs της Super League, στις 29 Μαΐου του 2016. ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το ρεπορτάζ του Κώστα Γουλή στο SPORT24 είναι σαφές. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι έτοιμη για αλλαγή προεδρίας. Ίσως πιο... εντυπωσιακή πρόταση από όσο θα έπρεπε να είναι στην ουσία της, αφού ο επόμενος πρόεδρος θα είναι ο νυν μεγαλομέτοχος, Γιάννης Αλαφούζος.

Οι εξελίξεις που 'τρέχουν' με το γήπεδο στον Βοτανικό επιτάσσουν αυτήν την αλλαγή στο οργανόγραμμα της εταιρίας, η οποία αλλάζει πρόεδρο έπειτα από δύο χρόνια και συγκεκριμένα από τις 25 Φεβρουαρίου του 2019.

Με αυτήν την αφορμή, το Contra.gr ετοίμασε ένα κουίζ για... ικανούς λύτες, ζητώντας τους τελευταίους 10 ανθρώπους που έχουν καθίσει στον προεδρικό θώκο της ομάδας. Σε αυτούς περιλαμβάνονται και υπηρεσιακοί, ενώ αν κάποιος έχει δύο θητείες, λαμβάνεται ως μία σωστή απάντηση. Ο χρόνος είναι 5 λεπτά και αρχίζει από τώρα:


News 24/7

24MEDIA NETWORK