Κουλιμπαλί: "Μάχη μέχρι τέλους για το πρωτάθλημα"

Ο Οσμάν Κουλιμπαλί δεν... τα παρατάει και πιστεύει ακόμα πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει την ανατροπή στο δεύτερη γύρο και να κυνηγήσει το πρωτάθλημα. Τι είπε για τον Ολυμπιακό.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ)
coulibali EUROKINISSI SPORTS

Μπορεί ο ίδιος να αποχωρήσει για το Κόπα Άφρικα, παρόλα αυτά το μυαλό του παραμένει... πράσινο και μάλιστα στο στόχο του πρωταθλήματος. Ο Οσμάν Κουλιμπαλί μίλησε στην NOVA και αναφέρθηκε στις πιθανότητες των πράσινων για τίτλο.

"Eλπίζω να ανέβουμε ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία και να πλησιάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τον Ολυμπιακό, ώστε να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα", είπε αρχικά και συνέχισε: "Όντως το πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο. Όμως η αλήθεια είναι ότι θα δώσουμε τα πάντα για να μπορέσει ο νέος χρόνος να φέρει κάτι καλύτερο".

Όσον αφορά το Κόπα Άφρικα, είπε:

"Στόχος της Εθνικής μου είναι να περάσει τον όμιλο. Από εκεί και πέρα όλοι γνωρίζουν τη δυσκολία του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Θα ήταν ωραίο να το κατακτήσουμε. Θα δούμε. Ήδη έχω εμπειρία, θα είναι το τέταρτο Κύπελλο Εθνών Αφρικής στην καριέρα μου και ελπίζω να περάσουμε καλά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK