Κουούζελα: "Οι παίκτες μου ανυπομονούν"

Κουούζελα: "Οι παίκτες μου ανυπομονούν"


Ρεπορτάζ: Ακης Ιωακείμογλου

Αισιόδοξος παρουσιάστηκε ο Μάρτσιν Κουούζελα στη συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο του αγώνα της Πέμπτης κόντρα στη Ρόμα. Ο προπονητής του Αρη ευελπιστεί πως η ομάδα του δεν θα επαναλάβει τα λάθη των φιλικών αγώνων και θα εμφανιστεί στο "Ολίμπικο" αντάξια των προσδοκιών της.

"Εμείς παίξαμε μόνο ένα επίσημο παιχνίδι μέχρι τώρα, το οποίο μάλιστα θέλουμε να ξεχάσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ωστόσο παίξαμε πολλά δυνατά φιλικά", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάρτιν Κοούζελα και συνέχισε αναφερόμενος για τη Ρόμα:

"Τώρα παίζουμε με τη Ρόμα που στάθηκε άτυχη στο παιχνίδι με την Ουντινέζε. Ξέρω ότι οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν την ομάδα μας, αλλά αυτό ίσως είναι και καλό για μας. Οι παίκτες μου ανυπομονούν γι' αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε όλοι ότι η Ρόμα είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ιταλία και γενικά ότι το ιταλικό ποδόσφαιρο είναι από τα πιο δυνατά που υπάρχουν στον κόσμο. Όμως σας διαβεβαιώ ότι οι ποδοσφαιριστές μου περιμένουν με αγωνία το παιχνίδι. Έχουν προπονηθεί σκληρά και είναι έτοιμοι για να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα. Θα δούμε λοιπόν τι είμαστε ικανοί να κάνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο".

Από τη πλευρά του, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο πάθος που παρουσιάζουν οι ελληνικές ομάδες: "Ο Αρης είναι μια σκληρή ομάδα όπως όλες οι ελληνικές. Τον χαρακτηρίζει το πάθος στον αγώνα". Ο Ιταλός κόουτς δεν θα μπορούσε να μην ρωτηθεί για τον Αντόνιο Κασάνο: "Εγώ τον υπολογίζω. Από εκεί και πέρα είναι θέμα της διοίκησης..."


Το πρωϊ της Τετάρτης αναχώρησε από την Θεσσαλονίκη ένα μεγάλο γκρουπ φίλων του Αρη που θα πάνε οδικώς(!) στη Ρώμη για τον αγώνα στο "Ολίμπικο". Οι συγκεκριμένοι φίλαθλοι θα διανύσουν περίπου 1.000 χιλιόμετρα χωρίς να υπολογίζεται το ταξίδι με το καράβι(!) για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα. Τα σχόλια είναι περιττά σχετικά με την αγάπη και αφοσίωση του κόσμου...

News 24/7

24MEDIA NETWORK