"Κούπα για τον Σουμάχερ!"

Διά στόματος του Λούκας Ποντόλσκι, οι Γερμανοί διεθνείς εξέφρασαν την επιθυμία να κατακτήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο για να το αφιερώσουν στον Μίχαελ Σουμάχερ.

"Κούπα για τον Σουμάχερ!"

Στο άκουσμα της είδησης ότι ο θρυλικός πιλότος ξύπνησε από το κώμα, ο Λούκας Ποντόλσκι έγραψε στο Twitter: "Τι υπέροχα νέα!!! Να γίνεις σύντομα καλά Σούμι!!! Χάρηκα πάρα πολύ όταν το άκουσα". Οι φράσεις συνοδεύτηκαν από τα hashtags #schumi #getwellsoon και #poldi.

Λίγες ώρες πριν από τη διάδοση της ευχάριστης είδησης, ο Γερμανός διεθνής είχε δηλώσει: "Δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίσσονται τόσο καλά. Η ομοσπονδία, η ομάδα κι εγώ συνεχίζουμε να ευχόμαστε στην οικογένειά του να είναι δυνατή. Ελπίζουμε ότι θα σταθεί σύντομα στα πόδια και να παρακολουθήσει κάποιον αγώνα μας. Αν κερδίσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο θα του δώσει μεγάλη χαρά, θα είναι αφιερωμένο σ' εκείνον".

"Κούπα για τον Σουμάχερ!"

Οι Γερμανοί διεθνείς έχουν εκφράσει με διάφορους τρόπους τη στήριξή τους στον άτυχο 45χρονο πιλότο. Ένας εξ αυτών ήταν να αγωνιστούν με παπούτσια που έγραφαν #getwellsoon (μετ. να γίνεις σύντομα καλά).

News 24/7

24MEDIA NETWORK