Κούπα και ελληνική σημαία για τους Μήτρογλου και Σάμαρη

Κώστας Μήτρογλου και Αντρέας Σάμαρης αναδείχτηκαν νταμπλούχοι Πορτογαλίας μετά τη νίκη της Μπενφίκα επί της Γκιμαράρες στον τελικό του Κυπέλλου και το πανηγύρισαν κρατώντας με υπερηφάνεια την ελληνική σημαία (PHOTO).

Κούπα και ελληνική σημαία για τους Μήτρογλου και Σάμαρη

Ολοκληρώθηκε η... δουλειά! Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος η Μπενφίκα πανηγύρισε την Κυριακή και το Κύπελλο με το 2-1 επί της Γκιμαράες στον τελικό, με τους "αετούς" να κατακτούν έτσι το συγκεκριμένο τρόπαιο για 26η φορά στην ιστορία τους και να πανηγυρίζουν το πρώτο τους νταμπλ μετά το 2014.

Ο Κώστας Μήτρογλου έμεινε στον πάγκο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ο Αντρέας Σάμαρης μπήκε αλλαγή στο 24' αντί του τραυματία Φέισα, με τους δύο Έλληνες άσους να πανηγυρίζουν έντονα την επιτυχία τους στο φινάλε κρατώντας με καμάρι την ελληνική σημαία με φόντο το τρόπαιο.

"Τέλειο φινάλε σε μία εκπληκτική σεζόν για την Μπενφίκα! Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Σούπερ Καπ! Πολλά ευχαριστώ στους σπουδαίους οπαδούς μας για την υποστήριξη", έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο Μήτρογλου, συνοδεύοντας το σχόλιο με δύο πανηγυρικές φωτογραφίες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK