Κούπα μετά από πέναλτι και πέντε αποβολές!

Μετά από ένα ματς που είχε πέντε 5 συνολικά αποβολές, η Τίγκρες νίκησε 3-0 στα πέναλτι την Αμέρικα και πήρε το πρωτάθλημα στο Μεξικό (video).

Κούπα μετά από πέναλτι και πέντε αποβολές!

Η Τίγκρες είναι η νέα πρωταθλήτρια Μεξικού καθώς μετά από έναν επεισοδιακό δεύτερο τελικό που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 1-1 (σκορ με το οποίο είχε λήξει και ο πρώτος τελικός) κατάφερε να επιβληθεί της Αμέρικα στη διαδικασία των πέναλτι.

Η εξέλιξη του αγώνα ήταν άκρως συναρπαστική. Ο Χόρχε Τόρες αποβλήθηκε στο 90' για την Τίγκρες με δεύτερη κίτρινη κάρτα, στο πέμπτο λεπτό της παράτασης ο Έντσον Άλβαρες έβαλε μπροστά στο σκορ την Αμέρικα ενώ στο 102 αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία με την αποβολη του Ρούμπενς Σαμπουέζα από πλευράς Αμέρικα.

Κούπα μετά από πέναλτι και πέντε αποβολές!

Εκείνο το λεπτό όμως έγινε "έκρηξη" εντός του αγωνιστικού χώρου με παίκτες των δύο ομάδων να έρχονται στα χέρια και ο διαιτητής αποφάσισε τελικά να δείξει τρεις κόκκινες κάρτες: δύο σε παίκτες της Αμέρικα (σε Πάολο Γκολτζ και Βεντούρα Αλβαράδο, με τον δεύτερο να είναι αναπληρωματικός) και ένας της Τίγκρες (Χοσέ Ρίβας).

Κάπως έτσι το ματς συνεχίστηκε με τις δύο ομάδες να παίζουν αμφότερες με 9 ποδοσφαιριστές, με την Τίγκρες να ισοφαρίζει ωστόσο στο 119' με τον Χοσέ Ντουένας και να έχει την ευκαιρία έτσι να διεκδικήσει τον τίτλο στη "ρωσική ρουλέτα".

Εκεί, η Αμέρικα αστόχησε σε όλα τα πέναλτι (!) και η Τίγκρες πανηγύρισε τον τίτλο με 3-0, με τον Αντρέ Πιερ Ζινιάκ να ευστοχεί στο πρώτο πέναλτι για την ομάδα του και να πανηγυρίζει το δεύτερο συνεχόμενο τίτλο του στο Μεξικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK