"Κουζουλός" είναι ο Γκατούζο ό,τι θέλει λέει

Κάθε άλλο από ικανοποιημένος με την εμφάνιση Μίλαν ήταν ο Τζενάρο Γκατούζο, παρά την "απόδραση" με το εμφατικό 3-0 από την έδρα της -κατά τ' άλλα μαχητικής- Λουντογκόρετς για τη φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ.

"Κουζουλός" είναι ο Γκατούζο ό,τι θέλει λέει

Ο δρόμος της πρόκρισης έχει ανοίξει διάπλατα για την Μίλαν, καθώς μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Λουντογκόρετς, η ομάδα του άλλοτε προπονητή του ΟΦΗ, Τζενάρο Γκατούζο, βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ!

Το παράδοξο της όλης υπόθεσης είναι πως ο "Ρίνο", παρά το θετικό αποτέλεσμα και το αήττητο σερί που εξακολουθεί να διατηρεί από τον Δεκέμβρη του 2017, έφυγε θυμωμένος από το γήπεδο λόγω της κακής επιθετικής ανάπτυξης των παικτών του.

Σε συνέντευξη του στο "Sky Italia" δήλωσε: " Δεν θα την αποκαλούσα την καλύτερή μας εμφάνιση, μιας και θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει πολλά περισσότερα. Η Λουντογκόρετς μας δημιούργησε πολλά προβλήματα", για να συνεχίσει: " Είμαι θυμωμένος, γιατί επιθετικά δεν αναπτυχθήκαμε όπως θα έπρεπε".

Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην μέχρι τώρα πορεία του στον πάγκο των "Ροσονέρι" λέγοντας: " Απολαμβάνω το γεγονός ότι είμαι προπονητής της Μίλαν. Έχω πολλά να μάθω ακόμη".

Αξίζει να σημειωθεί πως Μίλαν και Γκατούζο αναμένεται να κάτσουν σύντομα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ώστε να συζητήσουν το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας τους, με σαφώς πιο αυξημένες αποδοχές, μιας και το τρέχον συμβόλαιο πρόκειται να λήξει το καλοκαίρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK