Κράτησε Μπέργκ για το Περιστέρι!

Τι κι αν ο Παναθηναϊκός αύριο ψάχνει κόντρα στη Θέλτα την νίκη σε ευρωπαϊκό όμιλο μετά από 4 χρόνια, η πρώτη ευρωπαϊκή αποστολή του Ουζουνίδη ήταν... 22μελής, χωρίς τον Μάρκους Μπέργκ (και τον Λεντέσμα, παρότι προπονήθηκε) αλλά με Λέτο–Εμποκού και 4 πιτσιρικάδες.

Κράτησε Μπέργκ για το Περιστέρι!
berg

Μάρκους Μπέργκ !! Η έκπληξη του Μαρίνου Ουζουνίδη, όσον αφορά στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αυριανό τελευταίο του ευρωπαϊκό παιχνίδι της σεζόν, κόντρα στη Θέλτα, είχε ... σουηδικό ονοματεπώνυμο.

Δείγμα πως ο νέος κόουτς των “πράσινων” ρίχνει το βάρος στην κυριακάτικη αναμέτρηση του Περιστερίου με τον φορμαρισμένο Ατρόμητο, στην οποία θέλει να έχει φρέσκο τον καλύτερο και παραγωγικότερο επιθετικό του.

Βέβαια ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει αποκλειστεί από την επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ αλλά κάποια στιγμή πρέπει να σπάσει κιόλας την “μαύρη σελίδα” της ιστορίας του, που τον θέλει να έχει... ξεχάσει που κέρδισε τελευταία φορά σε ευρωπαϊκό όμιλο( 2-1 την Μάριμπορ, 22 Νοεμβρίου 2012)...

Κατά συνέπεια χωρίς τον Μάρκους Μπεργκ θα παραταχθεί απέναντι στην Θέλτα, για την 6η και τελευταία αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προφανώς προτίμησε να του δώσει ανάσες και τον άφησε εκτός αποστολής, όπως και ο τραυματίας Κρίστοφερ Σάμπα(ακολούθησε θεραπεία) αλλά και ο ανέτοιμος Κριστιάν Λεντέσμα, παρότι ο Αργεντινός προπονήθηκε κανονικά το απόγευμα της Τετάρτης(7/12). Αντίθετα επιστρέφουν οι Λέτο και Εμποκού (ήταν τιμωρημένος) που δεν βρίσκονταν στην αποστολή με τον Άγιαξ στην Ολλανδία.

Η 22μελης αποστολή του Ουζουνίδη αποτελείται από τους : Στιλ, Κοτσόλη, Ξενόπουλο – Κουλιμπαλί, Χουχούμη, Χούλτ, Μαρινάκη, Μέστο, Κουτρουμπή, Μολέδο, Ιβανόφ, Ευαγγέλου - Λουντ, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Γουακάσο, Μίγγο - Χατζηγιοβάννη, Εμποκού, Ιμπάρμπο, Ρινάλντι, Λέτο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK