"Κράξιμο" σε Κλοπ και σύγκριση με... Μόγιες μετά το νέο κάζο!

Ο Γιούργκεν Κλοπ παρέταξε τη Λίβερπουλ με αρκετούς αναπληρωματικούς και το πλήρωσε με αποκλεισμό-σοκ στο FA Cup, για να ακολουθήσει ανελέητο τρολάρισμα στα social media.

"Κράξιμο" σε Κλοπ και σύγκριση με... Μόγιες μετά το νέο κάζο!
© REUTERS

Έπαιξε και... έχασε! Ο Γιούργκεν Κλοπ επέλεξε αρκετούς αναπληρωματικούς και νεαρούς ποδοσφαιριστές για την ενδεκάδα της Λίβερπουλ στον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας απέναντι στην Γουλβς και δεν δικαιώθηκε, με την ομάδα της Τσάμπιονσιπ να επικρατεί 2-1 μέσα στο "Anfield" και να αναγκάζει τους "κόκκινους" να αποχαιρετήσουν μετά το League Cup και το FA Cup μέσα σε λίγες ημέρες.

Η επιλογή μάλιστα του Γερμανού τεχνικού είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί αυστηρή κριτική από τον Γκάρι Λίνεκερ, με τον παλαίμαχο Άγγλο άσο να γράφει στο λογαριασμό του στο Twitter: "Η χρησιμοποίηση των ρεζερβών δείχνει έλλειψη βαθιάς γνώσης του αγγλικού ποδοσφαίρου και έλλειψη σεβασμού".

Από την πλευρά του ο Κλοπ ανέλαβε εξ ολοκλήρου την ευθύνη για το νέο αποκλεισμό (μοναδικός πλέον στόχος για την Λίβερπουλ το πρωτάθλημα όπου όμως παραπαίει στις τελευταίες αγωνιστικές και έχει μείνει στο -10 από την πρωτοπόρο Τσέλσι), με τα social media να βρίσκουν πάντως ευκαιρία για "τρολάρισμα" εις βάρος του.

"Κράξιμο" σε Κλοπ και σύγκριση με... Μόγιες μετά το νέο κάζο!
© PA

Άλλοι τον συνέκριναν με τον Λουίς Φαν Χάαλ, άλλοι με τον Ρόι Χόντσον ενώ οι πιο επικές συγκρίσεις έγιναν με τον Ντέιβιντ Μόγιες από την εποχή που ήταν στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Συγκεκριμένα γίνεται αναφορά στο γεγονός ότι στα πρώτα 51 παιχνίδια του στον πάγκο της Γιουνάιτεντ ο Μόγιες έχει καλύτερο ποσοστό έναντι του Κλοπ στα αντίστοιχα 51 πρώτα παιχνίδια του στην Λίβερπουλ (52,94% έναντι 48,92%).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Νέο εντός έδρας "χαστούκι" και αποκλεισμός ξανά για Λίβερπουλ!
Η Σαουθάμπτον (ξανα)νίκησε την Λίβερπουλ και πάει τελικό

News 24/7

24MEDIA NETWORK