Κράξιμο Τσιάρτα σε Κετσπάγια

Αλλιώς περίμενε την ΑΕΚ και αλλιώς την είδε στο Καραϊσκάκη ο Βασίλης Τσιάρτας, θεωρώντας αποκλειστικό υπεύθυνο για την εικόνα τον Τιμούρ Κετσπάγια.

Κράξιμο Τσιάρτα σε Κετσπάγια
Τσιάρτας

Ο Βασίλης Τσιάρτας κατέκρινε τις επιλογές του Τιμούρ Κετσπάγια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, χρεώνοντάς του την αποκλειστική ευθύνη για το 3-0.

Τι είπε στον ΣΚΑΪ ο "el mago" για τον πρώην συμπαίκτη του;

" Για τον Ολυμπιακό το παιχνίδι κύλησε όπως το είχε προγραμματίσει ο προπονητής του. Είχε πάθος, διάθεση, καθαρό μυαλό. Από την άλλη, ο Κετσπάγια προσέγγισε λάθος το παιχνίδι. Εγώ, προσωπικά, δεν θα ξεκινούσα στα άκρα τον Λάζαρο, γιατί είναι ανέτοιμος. Μ' ένα 45λεπτο κόντρα στον Ηρακλή, δεν γίνεται να παίζεις σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Επίσης, δεν θα έβαζα τον Μάνταλο. Δεν ήταν έτοιμος από ψυχολογικής πλευράς. Θα χρησιμοποιούσα τον Μπακάκη από δεξιά και τον Αραβίδη από αριστερά, ώστε να βγω στην κόντρα, να είμαι καλός και ανασταλτικά. Και θα ήθελα Σιμόες, Γιόχανσον για να μου κρατούν το παιχνίδι στη μεσαία γραμμή.

Από τη στιγμή που κάποιος είναι στην αποστολή, είναι ετοιμοπόλεμος. Τον Πατίτο θα τον είχα σε πιο ελεύθερο ρόλο. Μπορεί να έχει αναρχία στο παιχνίδι του, αλλά αυτό είναι που τον κάνει δύσκολα αντιμετωπίσιμο. Η ΑΕΚ 80% αμυνόταν κι ο Ολυμπιακός κέρδιζε μέτρα και ήταν πιο κοντά στην περιοχή. Η προσέγγιση και η στρατηγική του Κετσπάγια δεν ήταν ενδεδειγμένη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κετσπάγια: "Για αυτό έβαλα τον Λαμπρόπουλο"
Δεν φταίει το ζαβό το ριζικό της, φταίει ο Τιμούρ και η έλλειψη χαφ
Ένας άλλος Ολυμπιακός έβγαλε νοκ άουτ την ΑΕΚ

News 24/7

24MEDIA NETWORK