Κραυγή αγωνίας από Κωφίδη

Η τηλεοπτική συνέντευξη του Γιώργου Σπανουδάκη στην ΕΤ3 ήταν κεντρικό θέμα στα "πηγαδάκια" που στήθηκαν πριν και μετά τη συνέντευξη Τύπου του Σάββα Κωφίδη. Ο προπονητής των "κυανόλευκων" πάντως, κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του είπε ότι γνωρίζει λίγα πράγματα από όσα ειπώθηκαν.

Κραυγή αγωνίας από Κωφίδη
Η τηλεοπτική συνέντευξη του Γιώργου Σπανουδάκη στην ΕΤ3 ήταν κεντρικό θέμα στα "πηγαδάκια" που στήθηκαν πριν και μετά τη συνέντευξη Τύπου του Σάββα Κωφίδη. Ο προπονητής των "κυανόλευκων" πάντως, κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του είπε ότι γνωρίζει λίγα πράγματα από όσα ειπώθηκαν, ενώ επιβεβαίωσε το γεγονός ότι ο πρώην μεγαλομέτοχος του Ηρακλή ήταν αυτός που εισηγήθηκε την αντικατάσταση του Σέρχιο Μαρκαριάν από τον Κωφίδη.

" Είναι αλήθεια αυτό. Ήταν μία δύσκολη κατάσταση τότε. Ο κ. Σπανουδάκης ήταν και δεν ήταν στην ΠΑΕ, δεν υπήρχε κάποιος να αποφασίσει ποιος θα αντικαταστήσει τον κ. Μαρκαριάν".

Ο τεχνικός του Ηρακλή εξέφρασε την ανησυχία του για το μέλλον της ομάδας. " Με ανησυχεί φοβερά το πού πηγαίνουν τα πράγματα. Βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση και δεν βλέπω να λύνεται το πρόβλημα αλλά και ποιος θα είναι αυτός που θα λύσει το πρόβλημα ".

Η κατάσταση στα διοικητικά έχει επηρεάσει τους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, κάτι που δεν διέψευσε ο Κωφίδης. " Νιώθω ήδη την ατμόσφαιρα βαριά στις προπονήσεις. Οι ποδοσφαιριστές είναι ανήσυχοι για το μέλλον της ομάδας. Φοβάμαι μήπως αυτό επηρεάσει την πορεία μας αγωνιστικά ".

Όσο για το αν ο ίδιος νιώθει ανασφάλεια; " Νιώθω ανασφάλεια ως μέλος της ομάδας, όχι προσωπικά ", ενώ για το πόσο ακόμα αντέχει τέτοιες καταστάσεις είπε: " Θα συνεχίσω μέχρι που η ομάδα θα βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση ".

Στη συνάντηση που είχε την Πέμπτη με τον Γιώργο Σπανουδάκη αναφέρθηκε με δήλωσή του την Πέμπτη ο Δημήτρης Χούλης: Ο κύριος Χούλης τόνισε: «Η συνάντηση με το κύριο Σπανουδάκη έγινε σε πολύ καλό κλίμα. Συζητήσαμε το θέμα της πολυμετοχικότητας χωρίς όμως να πάρουμε κάποια απόφαση. Θέλω να βάλω χρήματα στον Ηρακλή, αλλά πώς να το κάνω όταν είναι δεσμευμένοι οι λογαριασμοί μου;»

News 24/7

24MEDIA NETWORK