Κραυγή αγωνίας Ουζουνίδη σε... πρωινάδικο!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε σε... πρωινή εκπομπή του ΑΡΤ για την τραγική κατάσταση στην ομάδα. Τα "καρφιά" στον Γιάννη Αλαφούζο, οι υποσχέσεις που πήρε και δεν έγιναν πράξη, οι φόβοι για διάλυση και η συγκλονιστική ατάκα πως αν δεν υπήρχε ο Βλαχοδήμος, θα είχε διαλυθεί ο Παναθηναϊκός!

Κραυγή αγωνίας Ουζουνίδη σε... πρωινάδικο!

Στην κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός το να κρατήσει... μυστικά κάποιος, από αυτούς που απέμειναν, είναι τουλάχιστον άστοχο. Το γνωρίζει καλά ο Μαρίνος Ουζουνίδης και γι' αυτό στην πρωινή εκπομπή: "Καλημέρα τι Κάνεις" του ΑΡΤ μίλησε για όλα.

Την απομάκρυνση του Νίκου Λυμπερόπουλου, το σοκ που ένιωσε όταν ο Γιάννης Αλαφούζος τα... παράτησε, τους απλήρωτους ποδοσφαιριστές και το μέλλον μου δείχνει... μαύρο.

Για τον Γιάννη Αλαφούζο, είπε:

"Η σχέση μου ήταν καλή με τον Γιάννη Αλαφούζο. Είναι ο ιδανικός πρόεδρος για έναν προπονητή. Τον αφήνει ήσυχο να κάνει τη δουλειά του. Δεν είχαμε και καθημερινή επικοινωνία. Από ό,τι ξέρω είχε βρει μία ομάδα με αρκετά χρέη. Κάποιες κινήσεις ή κάποιες φιλοδοξίες οδήγησαν σε λανθασμένες κινήσεις. Η πρώτη προειδοποίηση ήταν όταν είχαμε κάνει μία συνάντηση με τον Λυμπερόπουλο και τον Αλαφούζο όταν τελείωσε το πρωτάθλημα και μας είπε ότι δεν έχει άλλα λεφτά.

Προβληματιστήκαμε και οι δύο γιατί ο Παναθηναϊκός πρέπει να διεκδικεί τίτλους. Είπαμε όμως ότι θα το παλέψουμε με παίκτες πιο φθηνούς. Δυστυχώς κάποια πράγματα δεν έγιναν και ανάγκασαν τον Λυμπερόπουλο να φύγει. Ήρθε και σε μένα ένας μεγάλος προβληματισμός. Για μένα εκείνη την εποχή έκανε καλά και έφυγε, γιατί κάποια πράγματα που ακούγονταν δεν έγιναν.

Στη συνέχεια είδα ένα διαφορετικό πρόσωπο από την ομάδα. Μειώσαμε το μπάτζετ και μπήκαμε μία σειρά και ξαφνικά έμαθα από την ανακοίνωση πως έφυγε ο Αλαφούζος. Ήταν δύο πολύ δύσκολες ημέρες. Είχαμε μιλήσει τηλεφωνικά τότε και είχαμε πει να τα πούμε από κοντά, όμως αυτό δεν έγινε ποτέ. Από τότε δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί του".

Για τον Παναθηναϊκό, τόνισε: " Όταν πας στον Παναθηναϊκό στόχος είναι να πάρεις τίτλους, όμως φάνηκε από την πρώτη στιγμή ότι θα πάμε στο αντίθετο. Να μειώσουμε το μπάτζετ και να πουλήσουμε παίκτες. Από την πρώτη μέρα ήταν φανερό ότι τα προβλήματα ήταν σοβαρότερα. Από την μεταγραφική περίοδο πέρσι αρχίσαμε να μειώναμε το μπάτζετ. Από την στιγμή που είχαμε μείνει πίσω, ήθελα παίκτες για να έχω τις κατάλληλες λύσεις.

Νομίζω κάναμε μία καλή ομάδα, που δεν κατάφερε να πετύχει πολλά όχι λόγω του αγωνιστικού. Ήταν μία ομάδα που δεν είχε καμία προστασία. Ξέραμε εκ των προτέρων ότι θα έχουμε δυσκολίες, όχι αγωνιστικές. Οι παίκτες για ένα μεγάλο διάστημα δεν ήταν πληρωμένοι. Με τον Νίκο Λυμπερόπουλο τα φέραμε σε μία σειρά και φτιάξαμε μία πολύ καλή ομάδα. Πάντα οι επιλογές που κάνει είναι ανάλογες του μπάτζετ. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλές προσθήκες όμως όσοι ήρθαν βοήθησαν την ομάδα. Ήθελα δύο παίκτες ακόμα αλλά αυτό δεν γινόταν".

Στη συνέχεια εξέφρασε την ανησυχία του για το μέλλον του συλλόγου: "Αγωνιστικά σε αυτό τον μήνα θα ξέρουμε από τις αντιδράσεις των παικτών που θα πάμε. Οι πληρωμές γίνονται από κινήσεις που κάνουμε εμείς. Οι παίκτες δεν έχουν πάρει τη δόση του Οκτωβρίου και στη συνέχεια θα έχουν δικαίωμα προσφυγής. Από την στιγμή που ο μεγαλομέτοχος δεν συμμετέχει, ο μοναδικός τρόπος είναι να πουληθεί παίκτης. Αυτή την στιγμή λειτουργούμε γιατί σεβόμαστε το κλαμπ. Σίγουρα δεν μπορώ να μπω στο μυαλό των παικτών, όμως δεν μπορώ να ζητήσω πράγματα που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσα. Είναι επαγγελματίες, σέβονται την ομάδα όμως αν η απόφασή τους είναι ότι πρέπει να φύγουν δεν μπορεί να τους κατηγορήσει κάποιος. Σίγουρα είναι και ο τρόπος".

Κλείνοντας, αποκάλυψε πως ο Βλαχοδήμος έσωσε τον Παναθηναϊκό: "Νομίζω πως όλοι καταλαβαίνουμε την αγάπη του κόσμου. Στις συζητήσεις τους έχω πει ότι η αντιμετώπιση θα ήταν εντελώς διαφορετική. Ο κόσμος δεν είναι όσο αυστηρός θα έπρεπε. Παρ’ όλα αυτά, είμαστε Παναθηναϊκός. Εγώ είμαι απογοητευμένος φυσικά. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό των παικτών. Στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν μας φταίνε τα οικονομικά προβλήματα. Αν κάποιοι παίκτες έχουν στο μυαλό τους να είναι πιο προσεκτικοί δεν το ξέρω. Δεν είμαστε αυτοί που πρέπει εκτός έδρας και θα το βελτιώσουμε.

Εμείς δεν θέλουμε να φύγουν οι Μολέδο, Χουλτ, Κουρμπέλης και Λουντ. Έχω ξαναπεί ότι αν δεν είχε γίνει η μεταγραφή του Βλαχοδήμου δεν θα υπήρχαμε. Από την στιγμή που δεν βάζει λεφτά ο μεγαλομέτοχος ο μόνος τρόπος είναι να πουληθεί παίκτης. Ο Παναθηναϊκός θα είναι ανταγωνιστικός γιατί είναι Παναθηναϊκός".

News 24/7

24MEDIA NETWORK