Κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Άπια

Τέλος σε μια πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα αποφάσισε να βάλει ο 34χρονος πλέον Στεφάν Άπια. "Ευχαριστώ τον Θεό για όσα μου χάρισε", έγραψε ο ίδιος μεταξύ άλλων.

Κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Άπια

Μετά από 20 χρόνια καριέρας γεμάτη τίτλους και διακρίσεις, ο Γκανέζος Στεφάν Άπια αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία 34 ετών. Ο ίδιος ανακοίνωσε την απόσυρσή του μέσω γραπτής ανακοίνωσης, με την οποία ευχαρίστησε όσους στάθηκαν δίπλα του όλο αυτό το διάστημα:

"Μετά από δυο δεκαετίες επαγγελματικής καριέρας είμαι αναγκασμένος να ανακοινώσω το τέλος από το ποδόσφαιρο. Μέσα μου ευχόμουν αυτή η μέρα να μην έρθει ποτέ, όμως έτσι είναι η ζωή. Το ποδόσφαιρο με έκανε να νιώθω γεμάτος", αναφέρει αρχικά και συνεχίζει κάνοντας μία αναδρομή στην πλούσια καριέρα του, καταλήγοντας:

"Η καριέρα μου με έστειλε σε διάφορα μέρη, γνώρισα πολλούς ανθρώπους και τους ευχαριστώ όλους για το ρόλο που έπαιξαν στην ζωή μου. Τίποτα δεν μπορεί να γεμίσει μέσα μου το κενό που αφήνει η μπάλα. Παρόλα αυτά είμαι ενθουσιασμένος με αυτό που μου επιφυλάσσει το μέλλον".

Στην πλούσια καριέρα του, ο Απιά αγωνίστηκε στις Ουντινέζε, Πάρμα, Μπρέσια, Γιουβέντους, Φενέρμπαχτσε, Μπολόνια, Τσεζένα και Βοϊβοντίνα, ωστόσο οι συχνοί τραυματισμοί του δεν του επέτρεψαν να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK